Ecem__ minikkus434 etraftan duymustum 2 aya kadar alirsin gibi.almazsan kbb gorunursun canim.coook gecmis olsun
Eski9 minikkus434 genelde koronadan sonra oluyor bu korona gecirmis olabilirsiniz benim de koronadan sonra tat ve koku kaybı olmustu çok zor bi durum tat gitmediyse yine iyi tat gitmesi daha beter. Bir süre sonra düzelir merak etmeyin benim 5-6 ay sürmüştü hepsinin gelmesi çok sinir bozucu bir durum geçmiş olsun
Deletedmom_79 minikkus434 geçtiğimiz haftalarda aynısını yşadım kulağım tıkandı 3 gün sonra o düzeldi ve burnum gitti. Ben her gün sürekli nane ve lavanta yağı kokladım, kahve de koklana ilir. Sert kokusu olan herşey diyelim. Deneyin koku hafızasını uyrın sürekli. Gelir umarım
minikkus434 gurbetcimami ilk bı grip oldum sonra koku almamaya başladım daha sonra içerden burnuma kötü kokular gelmeye başladı o kokularda gitti hiç koku alamıyorum nezman geçer acaba
gurbetcimami minikkus434 acaba korana faln geçirdin de farkında mı değilsin? Benimki bi 2-3 ay sürmüştü sonra kendiliğinden düzeldi
elmaliturtam Çok illet bir şey covidden sonra aylarca çektim kaç ay her şey çürük soğan gibi koktu koku alamıyordum KBB ye gittim koku egzersizi önermişti internetten bakın bulursunuz onunla zamanla geçmişti. Umarım bir an önce şifa bulursunuz.
minikkus434 Eski9 tat alıyorum ama öyle korona olmuşum gibi hissetmedim hiç öyle çok uzun grip de olmadım 1 hafta sürdü sürmedi yarın bir sağlık ocağına gidicem hastaneye git derse o şekikde gidicem
minikkus434 gurbetcimami valla hiç bilmiyorum ya farkında değilim iki aşım var diye fark etmedimi acaba ya
gurbetcimami minikkus434 Olabilir biz aynı anda geçirdik hastalığı eşimde aşılı o ayakta geçirdi gayet iyiydi ama ben yatak döşek yattım hayatımda böyle bir hastalık görmedim vücudum da ağrımayan kemik kalmadı ama grip gibi hafif atlatanlar da var
minikkus434 gurbetcimami öyle yapıcam 2023 bana hiç iyi gelmedi hastalıkdan hastslıga koştum rabim kimseyi sağlıkla sınamasın
Panikatakanne minikkus434 merhaba geçmiş olsun koku almanız düzeldi mi acaba ne yaptınız doktora gittiniz mi nasıl geri geldi ?
minikkus434 @"Panikatakanne zamanla geri geldi ama ara ara burnuma çok pis kokular geliyor oda sinüzit den olsa gerek doktora gitmedim