bluem Gecen sene bilindik bir siteden kizima bu sene giysin diye 121tl spor ayakkabi aldim simdi çıkarttım ayakkabıyı birde fiyatina bakiyim dedim 369.99 tl olmus nasil bi fiyattir ya 3 kati diyecem o ki imkan varsa alip koyun bacilar sonra almak daha zor oluyor ⭐
06elfber06 bluem aynı mantıktayım amazonda indirimlerden ayakkabılar ve oyuncaklar aldım ilerisi için
Elfcee bluem ben de kiyafey tarzi seyleri alıyorum ama ayakkabı konusu biraz sıkıntı değil mi olucak mi olmayacak mı diye bu yüzden hiç alamadım pahalı pahalı alicam 🙈
-_-hUysUzvetatlikadin bluem artık ney pahalı ney ucuz ne fahiş fiyat kafam yandı iki yıl önce aldığım 800 liralık ürün 5000 lira olmuş 😤 çok doğru söylüyorsun valla gördüğün an alacaksın artık yoksa katlanıp gidiyor ne zaman bu iş son bulacak Allah bilir
bluem -_-hUysUzvetatlikadin 800/5000 cok fazlaa yaa fiyat artis orani cok dengesiz. 🤦🏻♀️ O an aldigin kar ilerisi alamiyrsun simdi oturup tek tek bakip kizima seneye giysin diye kiyafet alacam yoksa bu gidisle bi alt ustte 1bn lira veririz
ikiprensannesi53_ bluem 😆😆 2 ay önce 400 lira olan bebek bezi bile şuan 540 TL ayakkabı her halde normal olur
06elfber06 bluem biz yıllardır ordan alırız herşeyimizi amazon dünyanın en büyük şirketlerinden birisi hatta bugünde aldığımız tv. Geldi amazondan
bluem ikiprensannesi53_ bacim hani boykot icin. İsrail mali almayalim dedik sonra türk urunlerine zam geldi ya ondan bahsediyorum
bananeabiya bluem ben de dün gözüm için 1 kutu lens aldım geçen sene aynı zamanda dün aldığım parayla 2 kutu solüsyon + 3 kutu lens almışım. Yazık paramıza iyice pul oldu. Çocuğa yoğurt mayalamak için süt aldım 3 lt süt bile 72.5 lira