Anneler 🙏🏼 kızım 14 günlük şükürler olsun sarılığımız yok. İlk doğduğunda 5.5 çıktı sarılık sonra hemen atlattık 🤲🏼 bebeğim sadece çok kilo almadı yani daha yavaş ilerliyor kilo alımı. Gündüzleri her ağladığında, mızmızlandığında meme veriyorum emziriyorum. Mesela az önce banyo yaptırdık 15 dakika+ 20 dakika emdi hala mızmızdı kendi sütümden emzirirken biriktirdiğim 45 ml sütü de arkasından verdin. Gaz çıkarma, alt alma ve uykuya dalması 1 saat filan sürdü. Yani benim bir saat sonra kızımı uyandırmam gerekiyor. Uyanması da yarım saat filan sürüyor. Yani tam uykuya dalıyor rahat ediyor derken bir daha emzirme zamanı geliyor. İyice serseme döndü artık. Yine de uyandırmam gerekiyor değil mi. Yani emmeyi bıraktıktan sonra iki saat saymam gerekiyor. Bu arada geceleri 3 saate çıkardım bu döngüyü çünkü geceleri uykuya dalması daha da uzun sürüyor. Siz nasıl uyandırıyorsunuz? Kaç saat ara veriyorsunuz? Doyduktan sonra hemen uykuya dalıyor mu yavrunuz. Biraz kendi yaşadıklarınızı aktarabilir misiniz lütfen🙏🏼