goktugeda Kızlar oğlum 4 aylık 3 gündür başı çok terliyo. Emerken terlerdi normalde ama şimdi emmezkende terliyo, hareketlenince daha çok terliyo. Ne yapmalıyım, sizce bu normal mi?
UcuBulunamayanBant goktugeda genetik olabilir yada kalin giydiriyosaniz ondanda olur benim oglumunda kafasi cok terler normalde mesela saçlarını uzatmayi cok istiyordum ama sirf bunun yuzunden surekli kisacik kestirmek zorunda kaliyorum terlemesin diye.
yaseminoztrkk goktugeda kızım 3 yaşına girecek hep aynı hala geçmedi hala sürekli terler ben üşürüm o terler o derece özellikle kafa kısmı saçların arası. Arabaya falan binelim hemen kafası terler. Bence o genetik birsey üzerini inceltmeyi deneyin terlemeyi en aza indirebilirsiniz ama yine de terlemeye pek engel olunamıyor maalesef 🤷♀️
lahmacunayran48 Benim kızda öyle doktora da sormuştum normal demişti bırde genetık esım aşırı terler normal bor yürüyüş yapsa sula eseller .elımde mendıl sureklı terını kurutuyorum kızımın saat başı havlu koyuyorum sırtına kıs geldı daha çok dıkkat edıyorum 😟
yaseminoztrkk goktugeda yani doktora bir sorun ama bir problem olduğunu sanmam içiniz rahat olsun 🙏 belki geçicidir geçer birkaç gün sonra
Aleyna28 goktugeda benim oglumda oyleydi vitamin eksikliginden dedi doktor kesinlikle hakliymis sonra vitamin ignesi olduk o gun bu gundur terlmeiyor basi
5656 goktugeda ablamın kızının sürekli başı terlerdi iki üç doktora bile götürdüler galiba başı çok terliyor diye bir sürü test yapıldı hiçbir sorun yok dendi şimdi dana kadar oldu okula gidiyor ama hâlâ başı çok terler 😄
goktugeda Oglum00 bakalım yarın kontrole gidecez. Doktora sorarım bende. İlk bebek olunca insan bilmiyo hiçbir seyi