Ayseediz Merhaba kızlar bebeğim 12 günlük sürekli onu izlemek elini tutmak istiyorum gözlerim doluyo falan. Sanki çok büyük bi sevgi ve bunla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum korkuyorum 🤷🏼♀️ çaresiz hissediyorum. lohusa psikolojisine mi girdim noldu bana ? Böyle olan varmı normal mi ?
bananeabiya Ayseediz 8 aylık bebeğim var hala öyleyim 😅 uyuduktan sonra da fotoğraflarına bakıyorum 🤪
Binnur_cam Ayseediz çok çok normal miniko şuan ana kuzusu ❤️ Ataklar vursun diş huysuzluğu vursunda görürüm senin o hassasiyeti 🫣 Geçici Geçici yeni doğum yapmışsın çok normal akışına bırak düşünme yavruyla ilgilen tadını çıkar …
Kubraaybars Ayseediz canım sorun ne tam olarak anlamadım miss gibi harika bir anne olmuşsun bebeğine aşkla bağlanan annelerden ❤️
Ayseediz bananeabiya çok zor değil mi ? Yani sanki üzgün gibiyim stres yapıyo gibiyim korkuyo gibiyim 🥹 Allahım ne zormuş anne olmak
Abaegrk bananeabiya qhahaha evet bende uyuyunca videolarına fotoğraflarına bakıyorum sürekli eşime gösterip ne kadar tatlı dimi diyorum. Her gün aynı şey hiç sıkılmıyorum ☺️
Ayseediz Binnur_cam evet yeni doğum yaptım onun etkisi belki aşılma evresi 🤷🏼♀️ değişik güzel ama zor bir sevgi
queenx Binnur_cam hemen bir şu gelsin görürümcüler gelmiş. Sanane? Görürse de kendi görecek. O şu andan bahsediyor hemen geleceği söylemeye ne gerek var?
Ayseediz Kubraaybars evet sorun yok ama sanki çok bağlandım . bu bağlanmayı ilk defa yaşadığım için korkuttu beni bu his çünkü çok güçlü bir his duygu
bananeabiya Ayseediz korkma canım ben de korktum ilk zamanlar nasıl bakacağım nasıl olacak diye inan iç güdüsel bir şeymiş ☺️ lohusalık zor bi süreç ama tadını çıkarmaya çalış koynunda uyut kokusuna doy o kadar çabuk büyüyorlar ki🥲
Yagmur_24 Ayseediz evet lohusa psik. Ben 2 ay falan sürekli her gün ağladım yemek yerdik ağlardım çişe giderdim ağlardım 😂😂😂 ahah ay çok tatlısınız yaa çok çok normal sağlıkla büyütün ben s kuucağımdan indirmek istemezdim şimdi de kendi inmek istemiyo kuçakçı olduk çıktık😂😂😂🥰🥰🥰
Ayseediz Yagmur_24 bende kucağmdan indirmek istemiyorum ama alışmasın diye de çok tutmuyorum . Uzaktan izliyorum o uyurken yatakta gözlerim doluyo izlerken sürekli düşündüm
bananeabiya Abaegrk aynen biz de karı koca öyleyiz 🤣 görmemişin çocuğu olmuş hesabı sjdjfjf. Ay bi de çocuğu olanlara derdim deli gibi uyutunca da fotolara bakıyolar ne saçma diye 😅
beyzzsenturkk_ Ayseediz 10 aylık uyutana kadar ağlayıp uyuduktan sonra uyandırıp sevmek istiyorum hiç değişmez analık 💅🏻
Minel-inannesi Ayseediz ayy tazecik anneciikk😍 o sevgi hep baki yaa. Zaman zaman zor gunler oluyo, bazen daha kolay gunler geciyo. Hayat mesgalesinin icinde bazen yorulup zorlandigimiz olsada bazen bi bakisi bazen bi gülüşü cogu zaman sadece varligi bile yetiyo☺️
Ayseediz Minel-inannesi çok güçlü bir sevgi.hayatımda ilk defa bu hissi yaşıyorum ve bu yüksek sevgi beni korkuttu sanki 🥹 nasıl başa çıkabilirim bu sevgi ile bilmiyorum
Melo29 Ayseediz 40.gün bir anda o bulutlu hava dağılıyor gözündeki perde kalkıyor sevgin artıyor korkun azalıyor merak etme daha çok yoruluyorsun ama bünyende yavaş yavaş güçleniyor bebeğinin değişen her huyuna hemen adapte oluyorsun aldığı bir gram kadar ağrılık taşıma gücün artıyor ve gerçekten en zor gecenin sabahında bile bebeğinin o güzel yüzü kokusu tüm yorgunluğunu alıp götürüyor ve buna annelik deniyor
Ayseediz Melo29 sevgim var evet ama korkumda var . Korku gitse sevgi kalsa sorun yok 😂 sevgimden korkuyorum resmen
Antiozenti Ayseediz Yenisin daha evet bende ilk zamanlar oyleydim uyumak istemiyordum ama acisi sonradan cikiyor😅saglikli olsunlarda uyukusuzluk da gelip geciyor
birazquality Ayseediz yaa alışmaz alışmaz tutun tutabildiğiniz kadar hareketlenmeye başladığında zaten durmuyorlar. Emzirdikten sonra karnımın üstüne doğru yatırırdım 1 saat uyurdu öyle ben de hiç kımıldamazdım şimdi 8 aylık hala küçük ama çok hareketli kucağımda bile durmuyor🥲
Yagmur_24 Ayseediz alışsın annesi bir daha bu günler gelmeyecek 3 ay kendini anne karnında zannedermiş ben 1 dk indirmezdim şimdi de inmek istemiyo ama o dönemleir özlüyorum ya koynuma yatırırdım🥰🥰