suilesu kızlar bizim göz muayenesi geçti arkadaşımın bebeğinin gözünü çizdiler muayene esnasında ben de korkuyorum o yüzden. gözünde kayma vs yok her harekete tepki veriyor, nesneleri sağa sola hareket ettirirken kaçırmadan izliyor
emilia suilesu Ben de yaptırmadım, çünkü benim tanıdıgımın da başına göz muayenesinde çizme gibi bir şey geldi korktum.
Mutluumom suilesu bende doğumu Ankara’da ailemin yanında yaptim orada 1 aylıkken damla falan biseyler kullanarak göz muayenesi yapılıyordu ama ben geri yaşadığım yere döndüm burada yapılmadı doktor normal baktı sizi takip ediyor mu dedi evet dedim başka bişey yok şu anlık 1 yaşına gelmeden üniversite Hastanesi’nde makine ile muayene edilsin ne muayenesi anlamadım 😞 ne saçma karışık işler
durununannitoskosu suilesu Ben 6 aylıkken götürdüm ama doktor bakarken çok zorlandı bebeğim çok ağladığı için muayeneyi yarıda kesip çıktım
BiciNanaMusi suilesu bizimde bugün vardı güzel geçti her ihtimale karşı yine randevu verdi 2 3 kere takip için götürmek gerekiyormuş ama bende ikinciye götürmek istemiyorum sanki yeterli bence 1 muayene ya
ipegimsi suilesu gözünü nasıl çizdiler ben iki defa götürdüm hep uzaktan bi aletle ölçüm yapıyorlar ısıklı sesli hatta bebeklerin ilgisini çeksin diye
Yagmur_24 suilesu ben de yaptırmadım geçen hafta randevu almıştım ama gidemedik içim içimi yiyo götürmem gerekiyo die
Minikkizimm suilesu ilk cocugumda 1 aylikken yaptirin dedi doktor. Damla damlatilip makinayla bakildi. Cocugumda da 2. Ayda dedi doktor. Randevu aldım goturdum. Isıklı aletle baktı sorun yok dedi. Bukadar mı yani dedim evet bukadar bebege baska nasıl muayane yapcaz dedi. Boşu boşuna muayane ucreti verdim göz doktoruna. Onun muayane dedigini saglik ocagi doktoruda yapıyor. Cocuk doktoruda yapıyor. Suan 8 aylik bi sorun yok her ay kontrolde cocuk doktoruda bakiyor. 1 yasinda götur derse doktorumuz tekrar baska bi göz doktoruna gòtürurum. Üzülmeyin yani ben gittimde gitmemiş gibiyim. Iciniz cok rahat etmiyorsa uygun bi zmaninizda göturursunuz kontrol icin
KaynanaYiyen suilesu bende yaptırmadım ki hamileyken koronavirüs olmuştum mutlaka yaptır demişti doktorum. Maşllah cin gibi 😁😁