prensveprensesannesi35 Allah aşkına artık deli olucam çocuk gitti başka çocuk geldi yemiyor ağlıyor bağırıyor vuruyor istedipi olmadığında kendini yere atıyor napıcam ben bir yere gidemiyorum sinirlerim çok bozulmuş durumda
Birkizannesi123 prensveprensesannesi35 kızım yeni 2 yaşına girdi uzun zamandır öyle giderek şiddetleniyor 2 yaş sendromu diyorlar
Glcntna prensveprensesannesi35 23 aylık bizde aynı durumdayız öfke krizlerine giriyoruz. İstediği olmayınca . Yada pnu anlamadığımızda . Sadece vurma yok şuan ama gördüğüm tüm çocuklarda var 2 yaş
pinkooo_02 prensveprensesannesi35 oğlum tam 22 aylık yemeği reddediyor istediği olmayinca vuruyor bize hatta ısırıyor dışarı çıkınca asla elimi tutmuyor kendisi yürümek istiyor yani bizde aynı durumdayız yapma dedikçe yapıyor
birannebirkizbebek 2 yaş sendromu galiba hiç yaşamadım kızım bir yaşında ama çevreden gördüğüm kadarıyla söylüyorum sadece
prensveprensesannesi35 Glcntna vurma atma ağlama krizi sabırlıyım çok ama bazen benimde ağlayasım geliyor dışarı çıkartsam ayrı zulüm kıyamet koparacak birley buluyor :(
gayb prensveprensesannesi35 ayy benimde 25 aylık çıldırmak üzereyim bide sütten kestim sürekli ağlama mizmizlanma ve üstüne bağırdım dünden beri her uykudan kalktığında ağlama nöbeti geçiriyor yarım saatten fazla ağlıyor ne yapsam susmuyor. Çok kötuyum ve 1.5 aylık hamileyim piskolojim bozuldu.nasil atlatacam tecrübeli olan bilgi versin lutfen
prensveprensesannesi35 gayb Allah yardımcınız olsun birde hamilelik pskolejidi daha zordur eminim herkes diyor üç dört yaş kimi diyor kısa çocuktan çocuğa fark ediyor sanırım
2133ayse2133 prensveprensesannesi35 iki yaş sendromu malesef bizimde 18 aylıkken başladı şuan 28 aylık hala son gaz devam ediyor
Annesinin-Kuzusu Bizde 21 aylığız kimseyle görüşmek istemiyorum artık oğlum kime gitsek vuruyor hemde durduk yere artık insanlara karşı ne diyeceğimi şaşırdım çok üzülüyorum sizde de var mı böyle şeyler?
prensveprensesannesi35 Annesinin-Kuzusu evet ama en çok bana vuruyor sonra ağlıyor sarılıyorum yine ağlıyor ne yapıcam bilmiyorum