eymenmt eso44 zararlı Osman gonulal hoca bunun içinde YouTube da video çekmiş ben de sütten keseceğim zamana kadar bekliyorum ki sadece sabah emiyor artık ama gerek yok
Hamzaninannesi1411 eso44 kasımın başında boyattım palette marka ile Bi sorun olmadı hamile olsanız evet olur ama sonuçta bebek doğmuş ve kokuya maruz kalmaz kuaföre gelmeyeceği için
emilia eso44 Yani herhangi bir problem yaşamadım, 15 aylık bebeğim her ay sacımı boyuyorum sen düşün. Palette kullanıyorum canım. Organik boyalarda var ama.
emilia eymenmt Allah affetsin o zaman, 15 aydır boyuyorum vallahi canım. Organik boya kullanıyordum ilk sürelerde ama.
eymenmt Hamzaninannesi1411 sadece kokuya maruz kalma durumu yok emziriyorsaniz sütten geçiyor izlemenizi tavsiye ederim
Hamzaninannesi1411 eymenmt doktoruma sordum oğlum 16 aylık ek gıda döneminde olduğu için çok sık meme emmiyor zaten.
eymenmt Hamzaninannesi1411 bir kere emiyor bizimki de günde ama ben cesaret edemiyorum tabiiki tercih sizin
Hamzaninannesi1411 eymenmt evet tercih benim ben hanfendiye fikrimi belirttim yapar yapmaz ona kalmış herkesin kendi çocugu kendi kararı