Northstar28 2 ay 23 günlüğüz bir saattir bebeğimin ağlama kriziyle uğraşıyorum memede kalarak uyumak istiyor gazını çıkarmak içni kaldırınca da kıyamet koptu bir saattir ağlıyo zor sakinleştirdim bu atak belirtisi mi yaşayanlar var mı
bebegim541_ Northstar28 kaç haftadır benimki böyleee 6 gün sonra 2 aylık olacak krizi tuttu mu ne yaparsak yapalım susmuyo gazı varr çok gazlı
Binnur_cam Northstar28 sütünmü az acaba canım doymadığı içinmi ağlıyor acaba makinen varsa bi sağıp bak istersen yada elinle sık bakalım geliyormu birşey? Mama veriyormusun bilmiyorum tabiki bilmişlikten yazmadım ama çok ataktan olacağını sanmıyorum bilemedim
Northstar28 bebegim541_ benimlide çok gazlı kolik bebek. Bugün huysuzlugunun zirvesini gördük daha da zirveye çıkmayız inşallah
Northstar28 suilesu şuan ayağımda salladım uyudu zor bela. Ayağımdan indiremiyorum korkudan valla böyle kaldım
Northstar28 Binnur_cam yok canım doyuyor ondan eminim sütte geliyor yani memede uyuyo ağzından çıkarıyor doyunca bende uyudu kaldırim gazını çıkartim dedim o zaman ağlamaya başladı işte
Northstar28 Binnur_cam uykusu var öyle uykuya geçiyo geçmek istiyor sanırım emzikte emmiyor zaten beni kullanıyor emzik niyetine
Binnur_cam Northstar28 hee doğru bak onu düşünemedim bazen çocuklar yapıyor gerçekten uyku aracı yerine koyuyor bizi ayy emziğe alıştırsan ne kadar rahat edersin benim kızımda yapardı memeden ayrıldığı gibi ağlardı ben hemen emzik verip kucakta iyice dalınca koyardım yatağına .
Aslan2103 Northstar28 2 3 gün bi ara verseniz damlalara. Benimkide o sekildeydi emip emip uyurdu gazini cikardimmi tekrar emmek icin aglardi. Aslinda emziddikce daha cok gazi oluyormuş karni ac degil sadece emmek istiyo iste. Hamalk besik kullanmistim ben onunla rahat etmiştim. Yoksa surekli memede uyuyodu tuvalete bile gidemiyodjm
Binnur_cam Northstar28 uykusu olup uyuyamıyodur senin kokunla uyuyacak derdi o . Ben emzirme yastığı ile emziriyodum memeden çekip emziği veriyodum yastığın üstünde 5 dk yatırıp iyice uykuya dalınca yatağına koyuyordum uyuyodu. Ama damarı tuttummuda tutuyordu kendimide parçalasam susmuyordu yeni nesil folik asitten şaşırdı iyice 🫣
Seyma2534 Northstar28 benim bebeğimde öyle bi krizi tuttumu sadece battaniye arasında sallanınca susuyo 2 haftadır böyle şuan annemlerdeyim sallıyoruz susuyo eve gidince tek başıma napıcam bilmiyorum inşallah hemen geçer genelde çok uykusu olduğu zaman ağlama krizine giriyo
Northstar28 Binnur_cam valla 7 tane farklı emzik var evde yok hiçbirini tutmuyor 😢 keske alışsa bende rahatlicam kendi de ya bişey emmek istiyor emzik dışında herşeyi emiyor elini mendili ama emziği almıyor
Northstar28 Binnur_cam gazını çıkarmadan yatıramıyorum ki sonra bağırsaklarına iniyo daha çok uğraşıyoruz gazla zaten kolik. Gaz derdi olmasa memede uyuduğu gibi yatırırım. Gazını çıkarana kadar uyanıyor çocuk
Northstar28 Aslan2103 evet emdikçe daha çok gaz oluyor o yüzden sürekli emzirmekte istemiyorum ama durmuyor işte krizi tuttuğunda birek memede sakinleşiyor. Maflordan memnunum ama d vitamini bilmiyorum bir yerde konuşurum gaz yapıyor diye yan etki Olarak
Binnur_cam Northstar28 ayy eski usül dene azıcık reçele ban ver yapacak birşey yok ben kızıma phılıps avent verdim tuttu şükür tutmasaydı tutana kadar bir kavanoz reçel yedirirdim herhalde 😅