Papiii Alparslanim1 kizim 6 aylık suan 5 ayindan beri aksam 9/10 arasi mamasini yer uyur.Gece beslenmesi yok acikip uyanmiyor sabahlari 8de felan uyanir o zaman yer.Ama bence kendini uyanir istiyorsa bir zAmani yok egerki kendisi istemiyorsa kalkmiyorsa uyandirma hic.
Arsaminannesi Alparslanim1 arkadaşlar benim bebegim 2 ay 25 gunluk gece sadece 1 kere uyaniyor yani 12 de uyuduysa 5 te kalkiyor o zaman emziriyorum cok mu az uyandirmali miyim onu? Sanki gece uyumasi cogaldigi gibi gozume zatiflamis gibi geliyor. Ama gece uyandrmaya calsnca da zor uyaniyor mememde uyuyor
Bugleminannesi28 Alparslanim1 1 yaşında olan bebemin gündüz 3 öğün 3 ara öğün yiyip beni emip üstüne gece 99999 kez uyanıp beni tekrar emmesi şoku sjsjsjsjsj
Sunseet Papiii benimki 15 aylık olacak 8 de yattı gece 3 kere kalktı. Gazdan uyanmasına rağmen mama vermeden susturamıyoruz ben napıcam nasıl kesicem mamayı
Alparslanim1 Papiii en erken dönemde alıştırmanız Gerçekten harika olmuş bizim Normalde uyku eğitimimiz var 2 öğündü şimdi kadın tek öğüne düşelim deyince ben de acaba erken mi diye düşündüm ki benim oğlum 9 buöuk aylık🙈🙈🙈 sanki aç bırakıyormuşum gibi düşündüm ama şimdi sizin yorumunuzu görünce içim rahat etti Teşekkür ederim🌸
-Sare32- Papiii aaa iyiki sizi gördüm ben kafayı yiyecektim gece üç kere içen bebem 6. Aya girdk bi kere zor içiyor gece 11 gibi içiriyorum uyuyor sabah7-8 kadar en son doktora gidecektim başka bi forumda okudum o da yazmış sonradan rahatladım 🥴🤦🏼♀️
Papiii Sunseet evet ilk baslarsa zor ola bilir agladigini icin insan susturamayinca mecbur kaliyor ama mecburda kalsan aglasa bile zor olucak ilk zamanlar ama verme yada az ver ml azalt
Aysegulb Aydan itibaren gece 7 saate kadar uyuması normal uyandırıp beslemeye gerek yok , kaynak ; Dr Osman Gönülal
belinay0316 Aysegulb benim kızım dört aylık bı kaç haftadır hiç uyanmiyor gece 11 12 arası besliyorum uyuyor sabah altıya kadar uyuyor bazen 7 kadar bende uyandirmiyorim
Mervetnl Alparslanim1 5 aydan beri öyle bizimde. 7. Ayda kestim bende gece beslenmesini uyanırsa ve kriz olursa sulu mama hazırlıyorum. Sabah kalkınca kahvaltı yapıyor zaten. 8,5 aylık şuan
VII-Kleopatra Arsaminannesi ara kontrol yaptırın sağlık ocağında bence belki boyu uzadı ya da psikolojik olarak size zayıf geliyordur. Boşuna uyku düzenini bozmayın
meta1 Arsaminannesi bende öyle yapıyorum gündüz uyumuyor doğru düzgün gündz beslenmesi yerinde olduğu için gece o uyanınca emziriyorum 2 gündür daha verimli emiyor benim içim daha rahat etti böyle hem uykusunu da alıyor
Diverso Arsaminannesi pardon alakasız olacak ama uyku eğitimini kimden alıyorsunuz? Nasıl gidiyor memnun musunuz?
Alparslanim1 hzlenzlumt gündüz beni emzik olarak kullanıyor 1 saat demeden emiyor sürekli o konuda sorun yok çok şükür
nibado Bugleminannesi28 ahahahaj aynıyız ya 1 yaşında gündüz 3 ana öğün yer ara öğünler de var sık sık da emmek istiyor gece de her uyandığında emip uyuyor. Emzirmeyi bırakana kadar gece uyanmamak hayal şu an yazılanları hayretle okuyorum djfksls
Toprakbebekk Bugleminannesi28 🤣8 aylık oğlum aynı şekilde gecede kaç defa uyanıp emiyor sayamıyorum. Emzik tutmadığı için bütün gece emzik niyetine kullanıyor beni
Yuzuklerin_efendisi0 Bugleminannesi28 Al işte bu benim oğlan. Sabah kahvaltı-Mama-Emme-Öğlen yemeği-Mama-Emme-Akşam yemeği-Mama-Emme-Gece en az 5 kere kalkıp emme🫨
Alparslanim1 hayalperest2310 5 saatte uyanmıyor dimi hiç acıkıp çünkü ben şuanda 4 saatte emziriyorum 9 buöuk aylık olmasına rağmen demek ki 5 saatten fazla kalabilir benim kide
ayseee_ Alparslanim1 yedi aylık gece dört kez falan kalkıyor ikisinde mama veriyorum ikisinde emziriyorum
hayalperest2310 Alparslanim1 yok uyanmıyor bıraksam sabaha kadar da uyur ben kıyamıyorum kalkıp emziriyorum
ayseee_ Alparslanim1 değişiyor bazen dönüyor bazen ilk uyandiginda su veriyorum geri uyuyor ama bu ara hep ağlıyor vermeden uyumuyo
Alparslanim1 hayalperest2310 anladım be güzel maşallah diyelim nazar değmesin gece beslenmesini kesmeniz zor olmayacak sizin o zaman ben hiç denemedim ama korkuyorum aç kalacak diye
Alparslanim1 ayseee_ aman uyusun da içsin de uyusun yeter ki saatlerce uyanık kalkmasın en zoru o. Bi günleri bi gününe tutmuyor işte çocukların içmeden uyur dersin uyumaz , uyumsx dersin uyur. Bide gece mama yı nasıl yapıyorsunuz termosa mı su koyuyorsunuz yoksa gece mi su kaynatıyorsunuz