ilkimnk Sezeryan sonrası dikişimde sıvı birikmesi oldu. Bir kısmını doktor boşalttı ama içeride hala sıvı varmış. Benzer bir olay yaşayan var mı? 10 gün sonra kontrolüm var içim hiç rahat değil, kendiliğinden iyileşecek bir şey mi bu?
sunflower01 ilkimnk öncelikle çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ben sezeryanla doğum yaptım mecburen sezeryan olmak zorunda kaldım bebeğim gaitasını yutacaktı çünkü Dikiş yerlerinde iltihap birikmiş ateşim oluyordu enfeksiyon kapmışım 40 dereceye kadar ateş yükseliyordu ve sıtma tutuyordu annemgile gittim afedersiniz tuvaletteyken taharet musluğunu açacak vakit arkama dönmem gerekiyordu birden dikişlerimden ses geldi patladı irinler akıyordu ağır antibiyotik tedavisi gördüm günde 2 kere iğneler yedim içindeki iltihabı boşalttılar daha geç kalsaymışım ameliyatla dikişlerimi açmak zorunda kalacaklardı sıvı birikmesi değil de iltihap birikmesi yaşamışım çok şükür 10 günlük tedavi sonrasında iyileştim ama bu süre zarfında pansuman için gidiyordum dikişlerimin içinden rif enjekte ederek iltihabi kurutuyorlardi İçiniz rahat olsun geçici durumlar tekrardan geçmiş olsun
ilkimnk sunflower01 henüz bir iltihap durumu olmadı çok şükür ama ister istemez korkuyorum 🥺 teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun