lamisrt Siz bu surumda ne yapıyorsunuz? Eline bir şey vermeye çalışıyorum atıyor, hele gece uyukuya geçerken onu giydiğimde çokkk fazla ağlıyor. 11 ay oldu, siz nasıl sakinleştiriyorsunuz acaba?
Cocukgelisimcimomy lamisrt güzel güzel konuşun tatlı dil ile o ağlasa bile tatlı bir sesle konuşmayı kesmeyin onu sakinstiren sözler söyleyin yavaş yavaş oda sakinleşir insaaallah , benim oğlum da banyo yaparken ağlıyor konuşa konuşa yapıyoruz banyosunu babası da destek oluyor eşiniz evdeyse oda sakinleştirmeye çalışabilir
Elfgrn lamisrt şarkı söylüyorum , kedi sesi pisi pisi çağırıyorum, ce eee yapıyorum baktım hala durmuyor çorabını eşofmanını kendi kıyafetini veriyorum
Yagmur_24 lamisrt bizim de böyle ya alışmadı ama düzeliyo yeğenimden bildiğim için üstünde durmuyoruö🌺🥰
Mor_menekse lamisrt şarkı söylüyorum onu bastıracak şekilde ve her seferinde eline farklı bi obje veriyorum oyalanması için bir de elin nerde aa burdaymış ayağın nerde burdaymış şeklinde falan oyun yapıyorum üstünü giydirirken
lamisrt Cocukgelisimcimomy tatlı tatlı konuşuyorum yine de olmuyor. Babası görünce sakinleşiyor, fakat babası o saatte çalıştığı için tek kalıyorum onunla
Cocukgelisimcimomy lamisrt gerilmemeye ve stres yapmamaya çalışın çünkü hissediyorlar zamanla düzelir insaAllah