-elizsmom 6.5 aylık bebeğim eşimden ve benden başka hiç kimseye gitmiyor öyle içten ağlıyor ki sanki biryerine bişi yapmışız gibi aynı ortamda bulunmasına bile tahammülü yok kıyametleri koparıyor hep böyle mi olacak acaba ??
Bir_bebek_bir_anne -elizsmom benim oğlumda 8 aylıkken öyleydi sonra düzledi bir yaşı geçince şimdi işine gelirse :)
Sumi -elizsmom Sosyalleşmesi için çocuklu ortamda filan bulundurun biraz belki alışır zamanla. Herşeyin dozu çok önemli işte ya benimkide çok sosyal yolda gördüğü insanlara seslenip gitmeye çalışıyor herkese benimkide biraz böyle olsa keşke.
tekbasimabakiyorum -elizsmom Elizler hep aynı 😁 benim Eliz’im de 9 ay 10 günlük. Babasına gider, çok sever ama 6 aylıkken ona bile gitmezdi. Yabancılara hala gitmez. Uzaktan güler sadece
-elizsmom Bir_bebek_bir_anne vallah gerçekten düzeliyor mu 😄 Eşimde diyordu bu hiç iyi bişey değil çocuğum daha doğrusu kimseyi görmüyor bizden başka olduğumuz yerde kimsemiz yok mesela bundan dolayı mı dedik
Bir_bebek_bir_anne -elizsmom benim oğlum bizim evde gidiyordu birilerine alışınca ama başka evde imkanı yok eşim esnaf dükkana gidince herkese giderdi ama ilk kez gördüyse asla gitmezdi
-elizsmom Sumi diyorum ya canım bebeğim eşimden ve benden başka kimseyi görmüyor normalde çocuk ta yokki tanıdığım kimse , böyle bıraz daha yürüme şeysine gelsin parka felan götürürüm
-elizsmom zekkk aslında cana yakın ama neden böyle yapıyor anlamıyorum korkuyormudur , maşallah sizin baya büyükmüş
-elizsmom tekbasimabakiyorum hahah galiba canım maşallah 🤩 Kızım da aynı babasına gider eder ama gözü hep bende nedense babası da kıskanıyor seni daha çok seviyor diyor 😬
Rez -elizsmom kızım 27 aylık daha yeni yeni alıştı yabancı görünce ağlayıp bağırmamaya, normal bir süreç
mamameh -elizsmom dışarda avm lerde gezdirin. Ama kucağınızda değil bebek arabasında. Benim oğlum sürekli dışarda insanların içinde olduğu için kuç el sallasa gülüyor. Evden eve gezmek dışarı çıkmak değil. Farklı insanları kalabalığı görüp alışması lazım