Muallaaa Kızlar bebeğim genelden göğüste uyur emzikte biberon da kabul etmez . İnternette farklı bilgiler var eczaneye soramadm unuttum. Emziren bir anneyim Sorun olurmu
yenianne01 Muallaaa emzirme süresinde olmuyor canım hiç bir hap ,Doğum kontrol hapında bile bir markanın sadece oluyor
Zumra_Fatma Muallaaa 6 aydan sonra kullanabilirsin bisi olmaz buralarda 2 ayrilmis grup var kimisi hapi aldikdan sonra sutunu sag dok diyenler var benim ebem veya doktorum eczaci hic oyle seyler xemedi saattti saattinde hapini al ilacdan sonrada emzirebilirsin bi sorun olmaz
-Elif- Muallaaa ben kullandım doktora da sordum bı sıkıntı olmaz demişti ama ilaclarin hepsinde emziren anneler kullanmasın yazıyor her ihtimale karşı. Ben kullanmıştım karar sizin tabi
Reyhan34 yenianne01 bende adetim 2 günü doğum kontrol hapı kullanmam istiyorum bildiğiniz iyi marka varmı herhangi hap olurmu acaba nolur yardım öneri söyleyin prezervatif korundum 6 aydır anasaglıgına gidip ücretsiz veriyorlarmış yoksa eczaneden mi alayım
Muallaaa Zumra_Fatma sordunuz demi ben unuttum ya yeni spora başladım koştur koştur şu günlerde hayatım
Zumra_Fatma Muallaaa mesela hergün mutlaka ayni saatte icmelisiniz yani mesela ben her gün kahvaltimi yaptikdan sonra 11.30 gibi iciyorum hic aksatmamak gerek ha mesela ben dun icemedim unuttum mesela bugün ard arda icebiliyorsunuz böyle yani
limonkolonyasi Muallaaa ertes72 emziren anneler için kullanılabilir ama sutunuzu belli Bi saat sagip dokmeniz gerek eczaci size daha doğru bilgi verir zaten
Muallaaa Zumra_Fatma doğum kontrol hapı değil ertesi gün hapı bu tekli satılıyor bir tane var sadece kutuda Bir tanesi 350 lira