Ciiiso Kızlar evim 23.5 -24 derece asla daha düşmüyor kaç tog almalıyım ya 1 tog alıp içine zıbınla giydirmekte az geliyor açıkcası ğşür gibi geliyor
Birkizannesi123 Ciiiso bizim evin icide 22-23 arasi bazen 23 u geçiyor 2.5 tog kullanıyor terleme vs olmuyor
Sontvbukucu Ciiiso 1.6 tog kullaniyorum uyku tulumunda 23 derece falan atlet kulotla yeterli geliyor.
Mervetnl Ciiiso 1.6 veya 2.5 alın 2.5 te çığlak giydirin 1.6 da uzun kollu zıbınla giydirin ben öyle yapıyorum genelde üşümüyor
Ciiiso Birkizannesi123 icine ne giydiriyorsunuz ama 23 dereecede 1 tog alın diyor ama aşırı ikce bence
Ciiiso etuerk ya sizdemi 2.5 tog ama kalın gelmiyor dimi normalde 1 tog diyorlar ama biz bile üstümüze yorgan örtüylruz yani
belinay0316 Panda27 bende taktiricam yarın gelicekler bakmaya evim buz gibi alt kattaki üst kattaki yakmıyor anlamıyorum usumuuorlar mu uyku tulumu da baktım ama almadım kızım 4 aylık
Asya-06 Ciiiso 2.5 tog içine zibinla kullanıyorum her uyandığında kontrol ediyorum terlemiyor da vücudu soğuk da olmuyor. 1 kez alınacak birşey ve bir kış onunla geçecek. Yeri gelecek havalar daha da soğuyacak bence o zaman uzun kollu zibinla bile kullanırım diye düşünüyorum diğer tog değerlerinden almış olsaydım kesinlikle ince gelirdi
bilgekizinannesi Ciiiso 1,6 kullanıyorum 22 civarı oluyor ev yetiyor hatta bazen sırtı nemleniyor bile içinde sadece yarım kol atlet oluyor
nurze01 İstanbuldayım hafta sonundan beri havalar baya soğudu. Evin içi 22-23 arası değişip duruyor. Ben 2,5 tog aldım. İçine ince sıfır kol zıbın giydiriyorum. Öyle yatıyor. Ayak kısmın Açık olduğun için dizlerinden aşağı ince müslin örtüyorum