lotuspatra Kızlar yatağımı değiştirmek istiyorum hazır kasım indirimleri varken alalım dedik, önerilerinizi bekliyorum bi kere alıp yıllarca kullancak kalitede bişey arıyoruz
BirPrensesBirMiyavValidesi lotuspatra geçen yıl istikbalden sleepy energy yatak aldık. Cift tarafı kullanilabilir ve kendinden pedli. Fermuar ile 2 tarafa da takilabiliyor. Oldukca memnunuz.
deryadeeniz lotuspatra Canım ben puffynin hybrid star visco yatağını almıştım ona bakabilirsin direkt çok rahat bi yatak
lotuspatra deryadeeniz Sitesinde gördüm şimdi güzel de indirimi varmış sevindim. Özellikleri de istediğim gibi hem sırt ağrılarına iyi geliyomuş hem koku yapmıyomuş
deryadeeniz lotuspatra Evet özellikle eşimin ağrılarını inanılmaz azalttı eski yatakta tutularak kalkıyoduk sabahları
lotuspatra deryadeeniz Aynı dert bizde de var işte ortası çöktü çok ağrı yapıyo cidden.. ben bu yatağa bi bakayım canım çok teşekkür ederim.
deryadeeniz lotuspatra Rica ederim ne demek ihtiyacın varsa nevresimlerine falan da bakabilirsin onlar da güzel kaliteli
B1rAnne Yataş prestige prime yanlıs hatırlamıyorsam 2017 ortalarında almıstık ve hala ilk günkü gibi rahat çökme falan da hiç olmadı henüz