Mom_122 Bebegim 16 aylik. Daha küçükken uyumadan önce her akşam burnuna deniz suyu spreyi sıkıyordum. Şimdi gene kullanmali miyim büyüdüğü için bilemedim
knbb Mom_122 ne zaman başladınız benim oğlum 2 aylık gece burnu tıkanıyor 1 2 kere yaptım etkisi olmadı sanki ya stremar kullandım
Kepekekmegi Mom_122 neden her akşam kullanıyorsunuz ki burnu kapanıyorsa temizleyin sürekli sprey kullanmak alışkanlık yapar
Mom_122 knbb ben de o aylarda baslamistim kullanmaya. Bildiğim kadarıyla deniz suyu spreyinin bir zararı yok serum fizyolojik yapmak daha zararlı
Mom_122 Kepekekmegi bir de suan bebeğimin yattığı o da çok nemsiz benim bile burnum tıkanıyor o yüzden acaba her akşam baslasam mi diyorum sıkmaya ama emin olamadım
Kepekekmegi Mom_122 ben ikisini de kullanmadım burnu tıkandığında pompa ile temizliyorum hastayken va kullanılabilir ama rutine bindirilmemeli yetişkin insanlarda bile alışkanlık yapıyor burun spreyleri
Mom_burcu Mom_122 aaa neden serum dediğiniz bende izotonik kullanıyorum serum suyu iyi değil mi bronşit olmuş ve burnu cok doluyor günde 3 4 kere yapıyorum
Mom_122 Kepekekmegi öyle mi her gün kullanmakla hata yapmisiz o zaman. Teşekkür ederim yorumunuz için
Kepekekmegi Mom_122 hamilelikten önce grip olduğumda sprey kullanmıştım bana bile alışkanlık yapmıştı hasta değilken bile sanki burnum kapalıymış gibi hissedip sprey kullanma ihtiyacı hissediyordum
Mom_122 Kepekekmegi ben 3 farklı çocuk doktoruna sordum üçü de sakın kullanma çok zararlı onun yerine cam aç dediler 🤷🏽♀️
Kepekekmegi Mom_122 neden zararlıymış? Ben de kullanıyorum bazen hatta temizlikten sonra uçucu yağlardan damlatıyorum çok güzel kokuyor hem de nemleniyor
Azra41 Mom_122 zamanında annem de bana kullanmış deniz suyu sonra başka kulak burun boğaz doktoruna gittiğimizde doktor burun delikleri genişlemiş bunun demişti. :)