marisback Kızlar yılın en süslü, ışıl ışıl zamanları geliyor 💃🏼 Evinizde yılbaşı dekorasyonları yapıyor musunuz? Fikirleri bekliyorum 🫶🏻
marisback Deletedmom_79 canım evet ikeayı patlattın aklım hala alamadıklarımda mesela servisler!?!?!?!!!
Bhr28 Bhr28 yılbaşında evde olmayabiliriz ama yine de görsel atan olursa değerlendiririm:) azıcık içimiz açılsın 😊
Asel5Lina marisback kızımla ikimize bide eşime takım yılbaşı pijamaları aldık😍 yılbaşı bardakları suplalar tabaklat vs vs birde evimde yastıklara kılıf almıştım geçen sene onları takıcam😍😍
marisback Asel5Lina yaaa ben de aldım hemen yılbaşılı pijama ama kendime sadece 😂🥰🥰 son hali fotoğraf isterizzz ama 😂
sevvalaydn marisback bende yılbaşı temalı yaş pasta yapmak istiyorum amaç kutlamak değil eğlenmek ama kararsızım 😌linç tayfa gelmesin lütfen günah vs başlarlar şimdi
Mrv-nil sevvalaydn biz Hz. İsa’nın doğum gününü değil yeni bir yıla gircez onun kutlamasını yapıyoruz yani ama nasıl bir zihniyetse günah oluyor .. kaynanam geldi aklıma bak sinirlendim yine 😅😅
MinelMom21 Deletedmom_78 edanur merhaba ogluna emzik biraktiriyodun nasıl geçti süreç acil help bana da
Forumunsultaniasude marisback Ne farkeder yılbaşiiii hoştur kutlayın kutlayalımmm yaşasın yılbaşiiiiiii