PnarAkca3434 Dünden mercimek çorbası ve içli köfte var biraz sizce yanına ne yapsam siz neler yapacaksınız akşama 😊
tomvejerry PnarAkca3434 makarna yapardım birazda ben olsam onların yanına ama akşama ne yapicagim hakkında hiçbir fikrim yok hala iki saat sonra eşim işten gelecek🥲
Halil_3006 PnarAkca3434 benimde az az yemekler var yanına brokoli karnabahar havuç falan yapıcam fırında yeter😂😂
beyzacmvrc PnarAkca3434 kuru fasulye pilav ayran salata çorbayı düşünmedim henüz Sizinkinin yanına brokoli Karnıbahar patates vs fırında karışık olabilir veya makarna yap gitsin☺️
PnarAkca3434 beyzacmvrc en sevdiğim menü sizde ,sebzelerimin sonu geldi malesef bakliyatlar var elimde🤣
sevvalaydn PnarAkca3434 Tarhana çorbası Etli nohut yemeği Pirinç pilavı Cacık salata turşu Kadayıflı muhallebi yapayım diyorum tatlı olarak vaktim olursa 😍😍
zarifbirhanim PnarAkca3434 Yanına bulgur pilavı ve karışık kızartma güzel olur bence. Bende, Ezogelin çorbası Pirinç pilavı Terbiyeli tavuk haşlama Şekerpare yaptım.
PnarAkca3434 zarifbirhanim önceki gün meyhane pilavı tavuk sote vardı zaten ona ara vermeliyim ,afiyet olsun
ugurbocegi03 PnarAkca3434 bnde patlıcan yemeği yanına pirinç pilavi ve tarhana çorbası yapacağım afiyet olsun size
Zeyzey05_ PnarAkca3434 tamda kocam mesaj atmış akşama lahmacun söyleyimde gömelim diye ben kurtuldum yemekten 😄
PnarAkca3434 Zeyzey05_ Afiyet olsun ,bizim bahanemizdir dışarıdaki yemek yenmez ne konuyor içine diye kocam bey sağolsun😅
herseySeninleguzel11 MasaAllah buradaki anneler tatlisina varana kadar yapıyor 😀 oğlum uyumadi uyumuyor 🤦🤦 uyusa yapacaktim uyanıkken imkansız 2bucuk yaşında. Aklımda mantar sote ve bulgur pilavı var.
PnarAkca3434 herseySeninleguzel11 bende bebekten önce tatlıyı eksik etmezdim ama şimdi ayda bir anca benimde uyandı gene bebito cadı iş olduğu gün hemen uyaniyor 😵