adb Kızlar merhaba bebeğimi emzirdikten sonra göğüs ucum hep yara ve tahriş oluyor ağlayacak duruma geliyorum ne yaptıysam geçmiyor emziriyorum tekrar yeniliyor bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Adakusss adb canım kesinlikle gümüş kapak ben bir hafta acıyla emzirdim o acıyı çekmeye hiç gerek yokmuş
Betul-polat06 adb hepsi hikaye gerçekten eczaneden evicap e vitamini KAPSÜLÜ al kullan ilk günden rahatlicaksın.
Betul-polat06 adb bana da arkadaşım önermişti dua ettim ona valla kapsülü patlatıyorsun yağ çıkıyor onu göğüs ucuna sür pamukla fazlasını al acı falan kalmaz
adb lotuspatra onu da kullandım kullanma dediler yanlış mı kullandım bilmiyorum. Siz nasıl kullandınız peki gümüş kapak
lotuspatra adb Kim dedi ki tam aksi çok önerillen bişey. kapak şeklinde zaten meme uçlarına koyup bekletiysun günlük olarak iyileştiriyo
kalendermesrep adb Merhaba. Gümüş kapak kullanıyorum ilk günden beri hiç böyle sorun yaşamadım. Bazen artık kullanmasam diye bırakıyorum hemen göğüs uclarım acımaya başlıyor. Takıyorum tekrar düzeliyor.
beti_07 adb benim hemşirem sıcak soğuk pres yap demişti lanisoh krem sürüyordum sonrasında küçük kare şeklinde kestiğim havluyu ilk kaynar suya sonra soğuk suya sokup çıkardım sıktım göğsümün üstüne koydum bir sonraki emzirmeye kadar, her seferinde böyle yaptım şükür 10 güne geçti
kalendermesrep adb Acımaya başlayınca gece de takıyorum. Yüzüstü yatmayı sevdiğim için takmamaya çalışıyorum acıyana kadar.