benoyleuygungordum___ Kızlar dün ablamin büyük çocuğu küçük cocogun başına japon yapıştırıcısı dökmüş az bisey çok değil saçları yapışmış birine üç aylık bebek internette yazanlari dedim zeytinyağı aseton felan ama saçlar birbirnden ayrılmamış ne yapılabilir bilen var mı
Yagmur_24 benoyleuygungordum___ ayy tüh allahım ya sinirlendim bak şimdi bence kesin ya bebecğin saçına aseton falan sürmeyin yani bunu yapan çok mu küçük peki
Minel-inannesi benoyleuygungordum___ japon yapistiricisini parmaktan sadece bol aseton dokerek cikartabiliyorum ama ufacik bebege dökülmez kescek baska caresi yok. Kökü yerinde nasilsa cikar bidaha
Uykusuzhergeceeee benoyleuygungordum___ Ay Allahtan yüzüne falan denk gelmemiş kesin ya da kazıyın bence
benoyleuygungordum___ Yagmur_24 beş yaşında büyüğü nerden bulmuş almış görmemiş ablam mutfaktaydim diyo kesilcek gibi değil yapıştığı için anca kazimasi lazım onada eşim görür kızar bana diye yapamıyor dedim önerisi olan vardır belki
Alerjikrinit benoyleuygungordum___ bence tehlikeli olur kimyasal belki cildine de zarar vermiştir doktora götürüp sorardım ben olsam
Dbe1506 benoyleuygungordum___ yapışkanlı görüp kızmayan adam saçı kesilirsemi kızacak benim parmağıma değse yakıyor japon yapıştırıcısı bebeğin sadece saçındadır inşallah derisine gelmemiştir yoksa çok kötü tahriş olur bide dökülür dökülmez soğuk suya tutsaymış çıkarmış ama sonradan farkettiği için sanmıyorum çıkıcağını ucundan azar azar kessin saçının saçı uzadıkça ucuna gelir yapıştırıcı eğer derisine yapışık değilse
Minel-inannesi benoyleuygungordum___ e adam yapistiriciyi farkedincede kizcak🤷 anam anam kadin anam. Kessin en azindan da topaklanmisti saci der
benoyleuygungordum___ Minel-inannesi dün şapka takmış görmemiş o yüzden neyse kazicak gibi duruyor başka çare yok
Maviim benoyleuygungordum___ Bence doktorunuza gidip sorun bende olsam ne yapacağımı bilemezdim ki onların derileri daha çok hassas yanlış bir şey yapmaktansa uzman tavsiyesi alın hiç buraya yazmayın direk doktora
glycnkrm benoyleuygungordum___ çok geçmiş olsun daha dikkatli olmalısınız bence bu konuda japon yapıştırıcısı çocuklar için tehlikeli kokusu bile çok agır gözleri yaşartıyor verilmiş sadakanız varmış ki sadece saçına sürülmüş kesin bence aseton vb şeyleri çocuklara kullanmayın bebeğiniz çok küçük 🌼
benoyleuygungordum___ glycnkrm benim değil canım ablamın başına geldi evet aseton sonradan aklıma geldi kimyasal olduğu için surmeseydi iyiydi
Eflinim_2022 benoyleuygungordum___ Allah korusun ya gözüne gelseydi ayy kötü oldum şuan geçmiş olsun umarım çözümü bulursunuz
benoyleuygungordum___ Minel-inannesi ilk dogdugunda kazıttı zaten yeni yeni çıkıyordu saçları yoksa aklıma geldi komple yap demek