Fatmazel43 Bebek telsizi araştırıyorum. Daha önce telsiz aldık ama memnun kalmadık. Kullandığınız ve memnun kaldığınız telsiz önerileriniz var mıdır? Çok da pahalı olmayan 😁
Prensess27 Fatmazel43 biz weewell telsiz almıştık ama tam bir fiyasko çıktı asla kullanamadık sonra kiwi kamera aldık çok memnunuz telefondan bakıyorum bebeğime sürekli🙂😇😇😄 tavsiye ederim 😘
Kubraca_ Fatmazel43 motorla görüntülü kullanıyorum 1 yıl olucak memnunum gayet sesli olanlara fazla güvenim olmadığından direk görerek izlemek daha güvenli geliyor
Ombur Bebeklerim doğduğundan beri ben e bebekte satılan vtech olan markasını kullanıyorum çok menünün bebeklerim 19 aylık
ebrusalihhh Fatmazel43 evet geliyor bazen sessizlik oluyordu bozuldu sandım eşimle test ettik anında iletiyor sesi😅
Fatmazel43 ebrusalihhh bizde daha önce Motorola aldık 2 değişimden sonra en sonunda iade ettik. Bizde eşimle denerdik çalışıyor mu diye 😂
Fatmazel43 Evet wewellin yorumlarını okumuştum😁 kiwiden şikayet edende var emin olamamıştım ondan da.
Snglkargc_0107 Fatmazel43 trendyoldan aldım hem kamera hem ses özelliği var 1500e almıştım bebevo marka