Tecrübeli ve yaşayan anneler bilginiz ve fikriniz çok çok önemli 1 hafta önce bebeğimde gündüz hiç birşey yokken akşam 6da son uykusundan uyandıktan sonra hafif bı sıcaklık hissettim ateş olcerle ölçtüm 37lerde genede yatmada bı ağrı kesici verdim her halükarda bebeğim 37 gibi gelmiyordu bana gece saat 2,5 da yerinden sıçrayarak havale nöbeti geçirdi o anı kafamda silemiyorum hemen hastaneye gittik gözümü actim ve kapattım kızım bir anda üstü çırılçıplak EKG bağlı kan alınmış damar yolu açık nabız için tansiyona cihazı bağlı başında nemli bir bez sabaha kadar inleyerek ağladı Rabbim kimseye o çaresizliği vermesin kimseyi yavrusuyla sinamasin . Neyse ertesi sabaha kadar gözetim altında kaldık 37.7 ile hastaneden ayrıldık eve geldiğimde hala inatla ateşi yükseliyordu ben ilaç veriyordum düşüyordu 1 saat sonra gene 38 39 Lara yukseliyordu . Bu arada kanda ve idear tahlilinde enfeksiyon çıkmadı temizdi sonuçları boğazında hafif bir kizarik var demişti doktor gene 39lari görünce duramadim bu sefer normal polikinlige götürdüm boğazı ve kulağı kızarmış hemen antibiyotik verildi içerisinde amoksisilin var yani penisilin ( annesi olarak penisiline alerjim olduğunu belirttim ) 3 gün kullandım dolven ve calpol esliginde dönüşümlü gündüz normalleree ama gece inatla yükseliyordu 4.gun sonunda gece ateşi olmadı oh dedim bitti sevindim sabah altını alırken bı baktım vücudu döküntü yapmış göbeği sırtı sonra antibiyotik mi acaba yoksa kızamık tarzı mi diye akşam tekrar acile götürdüm kızamık olmadığını söyledi antibiyotik değiştirdik 4 günde onu kullanarak devam ettim yani toplamda 7gun antibiyotik kullandım lakin bugün 9.gun ve bebeğim akşam aşırı huzursuzdu kafasını dik tutamiyor dengeli yuruyemiyor herşeye ağlıyor gündüz bir sefer kusma oldu ve akşam 3 defa ishal oldu sabaha kadar gözümü kirpmadim ateşi çıkar bir şey olur diye bu sabah olctugumde 38, 4 du ateşi artık gerçekten kafayı yiyeceğim daha düne kadar antibiyotik ve ağrı kesici veriyordum hala ağrı kesiciye devam ediyorum ama sebebini bir türlü anlayamiyorum 14 aylık kızım ilk azilar gelecek diye bekliyorum zor diş zorda çıkaran biri zaten ne yapacağım bilmiyorum ??