tosbikannesi6 Baloglum93 bnce bir sorun olmaz ama şimdi sorunca düşündüm daha önce koymamışım niye koymamışım onu da bilmiyorum 😁
Aloneeee Baloglum93 koyuyorum tabiki. Kendim alırken de ona göre fazla fazla alırım ve önüme koyulmasını beklerim 🫣
ElifAhmet2018 Baloglum93 😀 nasıl ayıp ne düşünür mesela misafirler diye sordunuz mu ayıp olmasın diye konulur zaten
Minaa66 Baloglum93 ayip veya ayip degil diyemem herkesin gorusu cevre algisi farkli sonucta biz koyuyoruz koymasakta ayiplanmaz
Asafveannesi1 Baloglum93 koyuruyorum sanki onu bekliyormus gibi bir his oluyor bende 😄 aldığımı getirse de yesek oh mis falan 😄😄
Betulsark Getirileni koymak bi görgü kuralıdır hatta son parçayı getirene bırakmak gerekir Buda bi adab dır. Hee çok denk geldim ama getirmeye çıkarmayan dolabına atan
Belcim30 Baloglum93 valla ben mesela arkadaşıma giderken illaki alırım bir şey az çok demeden pastaneye gittiğimde de sevdiğim şeyleri alırım yada yemediğim güzel bir şey görürsem önüme de gelsin isterim 😁😁
Laren Baloglum93 kesinlikle ikram edilmesi gerekiyor sonuçta bağış olsun diye getirmiyor birlikte yensin diye yani. Hatta bir kere 2 kutu tatlı almıştım nasıl özene bezene vallahi 1 dilim çıkarmadılar aylar oldu hala aklımda o tatlı 😂