16byd Kızlar bebeğim 2 aylık tırnaklarını kesiyorum ama kenarları kalıyo bende detaylı kesemiyorum etini kestim bi kere korkuyorum o yüzden.siz hangi törpüyü kullanıyosunuz.törpü konusunda bilgim sıfır kağıt törpü fln alsam canı acır mı acaba
-_-hUysUzvetatlikadin 16byd bende almayı düşünüyorum büyüyünce rahatlarım dedim ama daha zorlaştı törpü düşünüyorum araştırırken denek geldim cam törpü tavsiye ediliyor
irmaks0 16byd ben de bir kere etini kestim travma oldu ya. Sonra chicconun makasını aldım bir de dönen elektrikli torpuyu. Makasla kesiyorum kenarlarnı torpuluyorum. Sadece torpu cok hızlı olmuyor bebek durmuyor bilemedim ya da ben beceremedim. İkisi cok rahat
Duygarn dlkuznnn doğduğundan beri hiç makas kullanmadım. 2-3 güne bir bu cihazla kısaltma yapıyorum, çok rahat oluyor. Bebek için aldığım en yararlı eşyalardan biri. ♥️
16byd dlkuznnn sağol canım bazı anneler törpü için kenarlarını gene törpüleyemiyorum yazmıştı ete değince duruyomuş glba törpüleniyo mu var mı öyle bişey
0000Bahar Bilge_Alparslan bende onu kullanıyorum canım kesip sonra törpüleme yapıyorum iyi oluyor ki ben baya pahalıya almıştım 😂
dlkuznnn 0000Bahar bazen bende öyle deniyorum cok iyi oluyor. İleride de kullanıcağıma eminim törpü ucları belli bi süre kullanımda deforme oluyor ama onlarda ayrıca satılıyor.
dlkuznnn queenx keske iade etseydiniz. Ben eymen ticaret den almıstım 130 tl ye. Bu satıcı da cok uygun aynı ürün zaten bozuk cıkarsa da iade edersiniz.
0000Bahar Bilge_Alparslan evet evet canım bazen görüyorum baya oldu 56 tl düşmüştü ben 180 falan almıştım ya zoruma gidiyor 😂😂
16byd -_-hUysUzvetatlikadin bende elektrikli törpü alıcaktım ama bazıları kenarlarını törpülemiyo vs demişti o yüzden kararsız kaldım cam törpü acıtmaz herhalde
Hmom Ben ebebekten almistim yedek uclariyla beraber geldi memnunum. Tirnagini kesemiyorum bi iki kere kanattigim icin
dlkuznnn 16byd tırnak etini hafif elimle bastırıp törpüsünü yandan yapıyorum ben cok rahat kullandım.