Kızlaaar merhaba
Bir konuda oldukça merakım mevcut yardımcı olur düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim .
Söyle ki 2. Çocuk düşünüyorum artık ve en son regl tarihim 13 Ekim idi bir uygulama kullanıyorum regl tarihim 10 Kasım olarak gösteriyordu bende bekledim ve gecikmem oldu tam 14 ünde ilk idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra dedim ki belki vardır acile gittim oda negatif çıktı. Sonra bizim kızlarla konuştum anlattım durumu onlarda uygulama doğru zamanı söylemiyor sen regl tarihinden itibaren tam bir ay olacak şekilde hesapla dedi zaten benim test yaptığım gün 1 gün gecikme olmuştu yine bekledim dedim ki tam 4 gün olsun yine yapacam 17 sinde yine test yaptım ama normalde pozitif olması için çift çizgi olur ya benim teslim ilk etapta artı işareti oldu biraz zaman geçince ortada ki çizgi gitti tek çizgi kaldı o ne anlama gelir neden öyle oldu test mi bozuk anlamadım açıkçası Google de baktığımda artı işareti pozitif diyo ama neden sonra kayboldu . Şuan tam 8 günlük bir gecikmem oluyor arada gelen bir kasık ağrısı ve akıntı haricinde bir belirtimde yok bilemedim . Aklımda deli sorular ? Birde size sormak istedim🍀😇