Ofiser frigyalikibele lavanta çayı ve durulama suyuna koymak baya etkili İbrahim saraçoğlunun tarifi Araştırın isterseniz
Selinozgen9 frigyalikibele bepanten ampul evigen ampul zeytinyağı badem yağı cam bir kasede tahta kaşık ile karıştırın saçınıza sürün streç film ile sarıp 15 dakika bekletin 15 dakika sonunda fön makinesi ile ısı verin Bi 5 dakika daha bekletin sonra yıkayın bu kürü 15 günde bir uygulayın dökülme kesilir zaten bu ampuller e vitamini içerir saçı en çok besleyen şey e vitaminidir 😊
Tuba_01 frigyalikibele farmasinin sarımsak özlü şampuanını kullanıyorum bende canım azalttı baya bu sefer kaşlarım dökülmeye başladı elime geliyor :(( napacaksam
Haribo42 frigyalikibele ya ben bir sise siparis etmistimm avuc avuc dökülüyodu bikac kullanmada yari yariya indi sisenin sonuna dogru yuzde 80 azaldii sonra o pahali geldi bana internetten ucuz zigavuz aldim ay resmen icine etti saclarimin:((( eski haline döndü bende siparis etmeyi planliyorum gene cok sevmistim. Sadece kokusu bence guzel degil baharat gibi kokuyo:))
Selinozgen9 jap artık o konuda da eşiniz yardımcı olacak ve ya yanınızda kim var ya yada akşam uyurken yapacaksınız keza ben hep öyle yaoıyıorum 🙊😂