Papatyahanm Günaydın kızlar :) 9 aylık oğlum var kahvaltı için alternatif arıyorum bugün ki menüleriniz nelerdir? Normalde yumurta peynir herşeyi severek yerdi hastalandık biraz şimdi yemiyor ne yapabilirim 😞
GamzeBaz Papatyahanm klasik kahvaltı yaptrcam bugun biraZ acelemiz var 1 tam yumurta 1 domates 3 yeşil zeytin 2 çay kaşığı kuşburnu marmelatı bazen hepsini yer bazen yemez oğlum 22 aylık
Pinar_kb Papatyahanm benim kız genelde pankek, krep, kızarmış ekmek, patates, börek vs yiyor. Bugün babaya bıraktım, ben işteyim bakalım ne yedirecek
Burcugnctrk Papatyahanm havucu rendeleyin zeytin yağında kavurun birazcık üzerine çırpılmış yumurtayı ilave edin kısık ayarda üstü pişinceye kadar kalsın sonra biraz kaşar ekleyin bebekler çok seviyo bunu oğlumda hep yer
Papatyahanm GamzeBaz ben daha hiç domates vermedim alerjen diye birde salça da kullanmıyorum mesela siz sorun yaşadınız mı? Zeytin tuzsuz mu sizin yediklerinizden mi? Afiyet olsun bu arada 🥰
GamzeBaz Papatyahanm hayır sorun yaşamadım 6 aylıkdı herseyi 3 gün kuralına verdim bal haric zeytin kendi ailemizn yaptığını yiyoruz suda bekleyince tuzu gidiyor 1 yaşından sonrada ayrı yemek yapmadım biz zaten tuzu sevmiyoruz fazla o yüzden benm İcin iyi oldu böyle
Papatyahanm GamzeBaz Ben de bir yaşından itibaren kendi yemeklerimizden vermeyi düşünüyorum bir de kızım var ona da öyle yapmıştım
Papatyahanm Pinar_kb genelde böyle eline alıp yenecek şeyler yiyor o zaman kaç aylık yaşına girdi mi? Ben de bir ay sonra işe başlayacağım artık dönme vakti çok stres oluyorum
Papatyahanm Burcugnctrk havuçlu yumurta yapıyordum ama kaşar koymamıştım hiç tuzlu diye artık verebilirim sanırım 🥰 birde önceden yumurtanın her türlüsünü yiyordu hastalandığından beri ağzına sürmüyor çıkarıyor geri