dilanur21 Merhabalar benim bebegim 24 günlük ama göbek bağı düştükten sonra hala kurumadı zıbınlarına leke geçiyor doktora söylediğim de sıkıntı yok olabilir dedi acaba böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum🥺
Azram3523 dilanur21 tam içi kurumamıştır benim kızımında 20 günlük düştü sonrasında biraz leke cıkıyordu kokulu değilse iltihap gibi sorun yok
elifin_annesi30_ dilanur21 kiz kaynanam Türk kahvesi koymuştu üstüne kuruması için bende ilk inanmamıştım ama kurudu her altini açtığımda kullaniyordum
Dolores dilanur21 nasıl sıkıntı yok, bu doktorun rahatlığından istiyorum ya. Çocuk cerrahına gideceksiniz, gümüş nitrat kalemle yakıyor orayı ve sonra kapanıyor göbek. Açık kalması demek enfeksiyona açık olması demek ve çok tehlikeli.
kubranv dilanur21 benim bebeğimde bugün tam 1 aylık ve dediğiniz gibi zıbınına sarı sarı lekeler geçiyor göbek deliğinden
dilanur21 Korkuyorum bir de kurumadan yıkayınca enfeksiyon kapar diye hemşireler kurumadan yıkamayın diyor doktorlar tam tersi yıkayın diyor ben de yıkıyorum inşallah geçer
kubranv dilanur21 merhabalar. Ben bugün doktora götürdüm göbek bağından gelen akıntı için iltihap olduğunu söyledi ve iki adet krem verdi sizi de bilgilendirmek istedim
dilanur21 kubranv teşekkür ederim düşünceniz için bizim doktorlar sadece gümüş nitratla yakılmasını söylüyorlar krem vermiyorlar anlamadım gerçekten