OmerinAnnesi1 Bebeğim beş aylık sma mama kullanıyorum toplu olarak alıyordum mamayı dün bir baktım bitmiş mamalarım bende internetten sipariş ettim ama marketten mamalar gelene kadar aptamil alıp deneyeyim hem dedim mana köpürüyor resmen bu normal birşey mi kullananlar yazabilir mi
Durukan OmerinAnnesi1 Ewt köpürüyor ve çok fena gaz ve kabızlık yapıyo bizde aptamil kullanıyorduk sonra aptamil conformil kullandık ikiside gaz taptı şimdi bebelac gold kullanıyorum kendisi çıkarıyo gazını
Srfnr1 OmerinAnnesi1 bende sma kullanyorum bebelac aldim oda cok kopuruyo dibine gelince alyodum bineronu
Aybuke OmerinAnnesi1 evet kızım 3 buçuk aylık Aptamil kullanıyor köpüren bir mama sma bizde kullanmistik o köpurmuyor
Hilalalp OmerinAnnesi1 kopurmemesi için çay kasigi ile karıştırıyorum ben obur türlü biberonu sallayınca çok kopuruyor evet
OmerinAnnesi1 Durukan smadan memnunum ona devam edeceğinde bu köpürünce korktum tarihine falan baktım daha çok var iyi o zaman vereyim bu paketi
Melikeakiner Çok çalakaladığınız için köpürüyordur. Ben kaşıkla karıştırıyorum, hiç köpürme olmuyor. Sma da maltodekstrin var. Yani glikoz şurubu. Aptamil almakla iyi yapmışsınız bence.
Dorugum OmerinAnnesi1 aptamil inanilmaz gaz ve kabizlik yapio sma hipp bebelac hepsini denedim suan hero baby kullaniyorum ve cok memnunum bebikimde severek icio ne gaz sikintisi oluo ne kabizlik 7 ayligiz biz 2 numara kullaniyoruz
simgetaskisla [bilinmeyen] köpürme yaşamadık canım biz ama çalkalama ile alakalı olabilir belki kaşıkla felan karıştırabilirsin yada yuvarlak hareketlerle karıştırabilrisin
ozlemguzel BEN KAŞIKLA KARIŞTIRDIM ÇABUCAK ÇÖZNÜP HİÇDE KÖPÜRMEZDİ, SİZDE KAŞIKLA KARIŞTIRIN. KÖPÜK OLURSA GAZ YAPAR
ozzge OmerinAnnesi1 çay kaşığıyla karıstırın mamanın eridiğinden emin olana dek. Doğduğundan bu yana kullanıyorum cok memnunum
Minnos_31 Bende aptamil 1 kullaniyorum ne kabiz ne gaz olduk bugune kadar memnunum 10 saniye capkalayinca kopuk olmuyor ama kasikta mantikli
aslieylul OmerinAnnesi1 bizde aptamil kullanıyoruz hiç bi sıkıntı çekmedik bir kaç mama daha denedim en iyisi aptamil 👍🏼