ebruuu0 Kızlar 37 günlük bebeğim var sutum çok çok az ne yapacağımı şaşırdım emzirme danışmanlığı almaya başladım şimdide o da her emzirme sonrası sagdiriyo hiç bisey çıkmıyor ne yapacağımı bilmiyorum yoruldum artık
usergmslz ebruuu0 bestlak damla kullanabilirsiniz bol su hoşaf bulgur pilavı dereotu bide kafaya takmadan kendinize sütünüze guvenmek benim sütüm var demek bende bunlar işe yaramisti 🌺 günde bir bardak rezene çayı içiyordum hem bebeğin gazına iyi geliyordu hemde süt artıyor 🌺
nino33 ebruuu0 benim sutum çok azalmıştır Bi post açtım Bi arkadaş Allah razı olsun Bi tarif söyledi yaptim çok sutum arttı kesilmişti sutum resmen
Sum-rahsan ebruuu0 valla benimkide öyleydi sen yok diye düşünme gerkirse mama ver aç kaldı diye düşündüğünde.bende öyleydim ama sürekli emdiği ğçin aslında ona süt geliyor ama biz fark edemiyoruz.bunuda sütüm yok diyordum ama memeden keserken anladım aslında varmış sağmadığımda taş gibi olmuştu
gltknn Bestlak damla gerçekten bende de işe yaradı. Bol su, bir kaşık kuru dut bir bardak suyla kaynatıp her gün içiyorum. Ceviz fındık gibi kuru yemişler de süte fayda sağlıyor.
nino33 Birgaripanne58 evet ben 3 4 gündür yaptım zaten yaptığım gün hemen sutum çoğaldı Allah gönderen arkadaştan razı olsun çok faydasını gördüm zaten gün içinde tuketirsiniz ben hergun yapıyorum sutu de artıyor