Tugcekus Kızlar 4.aya giricez salı günü bebeğim kendi kendine ı ı ııığ diye ses çıkarıyor gaz problemimiz yok yeni başladı bu ben bazen uyuturken e ee ee diye uyutuyorum acaba onumu taklit ediyo diye düşünüyorum kötü bişry düşünmek istemiyorum sizce neden yapıyor olabilir
senuray Tugcekus Benmki de öyle yapardı 4-5 aylıkken ayağımda uyutmak için sallardım sürekli ııı ııı ıı yapıyordu 🥹🥹uykuya direndikleri zaman daha çok yapıyorlar bence.. daha sonra yapmadı
armut Tugcekus kötü birsey ne aklına geldiği canım ben bebeğimde 4aylık uykusu geldiğinde sallarken ııııı ııııgg die oda tekrarlıyor
Filiz_KuZeynep Benim kız da 4 ay 10 günlük bizimkide oyle murıldanıyor bu aralar yeni basladı özellikle uyuyucagı zanan yapıyor dedıgınız gibi belki taklit edıyolardır. Yada sıkıldıgı için kucakta gezmek şsteyince murıldanıyo benimki. Buyuk bi derdi olsa agkar zaten mırıldanmayka kalmaz bence
Tugcekus senuray evet uykuya geçişte yapıyor bazen gün içinde de yapıyor ama çoğu bebek yapıyormuş içim rahatladı birazda olsa