Doğum denildiği anda hepsi gözümün önünden film gibi geçiyor tekrar yaşamak istemiyorum sadece oğlumu kucağıma aldığım andan sonrası güzel .. ben normal doğum bekliyordum 40 haftalık olmuştum çoktan son kontrollerimi olmuştum açıklığım falan yoktu sancılarım da
Bende akıntı olurdu bu son 2,3 günde ıslak ıslak gelmeye başladı bende doğum yaklaştı ondan akıntım öyle geliyor sanıyordum ki bir sabah kalktım baktım yine ıslak ıslak gelmiş çamaşırımı değiştirdim sonra baktım kan lekesi var ben tereddüt ettim acaba bu ne diye sonra anladım ki suyum geliyormuş yavaş yavaş akıntı şeklinde hemen doktora gittim sancım falan yok tabi suyu azalmış dedi yatış verdiler ama hastane doluymuş başka hastaneye yolladılar ben gittim orası da baktı normal devlet hastanesi tabi baktı sancım yok açıklık yok ama suyun azalmış bebek suyun içinde yüzmüyor doğumun başlaması lazım dedi doktor suni sancı verilmesi lazımmış biz veremeyiz dedi eğitim araştırmaya yolladı orası da suda sıkıntı yok dedi gelenin su mı olduğunu anlamak için bana bez tarzı şey verdiler taktım 1,2 saat gezdim onunla sonra belimden ufak ufak ağrılarım başladı sonra kontrol için gittim baktılar dedi ki normal birşey yok orada başka doktor baktı dedi ki su sızıntısı var yatış vermemiz lazım o olmasa hala su gelmiyor diyorlardı neyse ben yattım bana suni sancı verdiler ama ölüm gibiydi ne bir yudum su içtim ne birşey yedim uyudum mahvetti beni ağlaya ağlaya titreye titreye akşamdan sabaha kadar sancı çektim bana çabuk açılsın diye bakon taktılar o çok can acıtıyor sonra suyum patladı benim o şekilde sancı çektim sancı çekerken çok midem bulandı baya istifra ettim o günleri hiç yaşamak dahi istemem daha hatırlamak bile hemşireleri çağırmama rağmen duyup gelmediler bile sabah artık dayanamadım dedim ben daha sancı çekemem dayanıyorum sezaryana alın ağlayarak kendi sancılarımla hastaneden çıktım açıklığım 12 saat çektikten sonra 3 cmdi sadece
Kendi sancımla çıktım hastaneden 12 saat sonra özel hastaneye gittim ağlaya ağlaya canımın acısından ameliyata girdim hemen yalvarıyordum artık alın bitsin şu sancılarım diye çocuğumun suyu patladı çok korktum hastaneden çıkmadan da benim odama başka bir bebek getirdiler yeni doğmuş ne yuttuysa nefes zor alıyordu ufacık ellerinden damar yolu açtılar kıyamadım ya benim bebeğim de böyle olursa diye neyse özele gittim ameliyata aldılar hemen titremeye başladım sancımlarım daha çok arttı çok ağlıyordum öyle uyuttular beni sonra karnıma bastırıyorlardı onun acısıyla uyandım aklıma başta bebeğim gelmedi sancım gitmişti onun için rahatladım sonra hemşire bebeğin doğdu çok iyi dedi sonra aklıma geldi yavrum odaya geçtim yanıma getirdiler hemen uyanınca zaten ağlıyordum yine annem de o zaman ağlarken bebeğimi alırken kucağıma video çekmiş izler izler ağlarım çok güzel bir andı benim için ..
ben hep dua ettim Rabbim benim için bebeğim için hangi doğum hayırlıysa o olsun diye bunu nasip etti Rabbim ama evlat çok başka birşey dünyanın en güzeli geliyor bana
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim ben pcosluydm çok bekledim bende ağladım dua ettim yeri geldi bebeği olanlara çok özendim ama şimdi ben de bir anneyim ve benim de bir bebeğim var 3 aylık Muhammed Alparslan oğlum🩵
40+5’de doğduk , 11 Ağustos 2023 Cuma günü 11:40 ❤️