huzurumnisa Kızlar bebeğim Şuan 2 buçuk aylık ama geceleri uyutmuyor o kadar yorgunum ki anlatamam hayattan bezdim artık sallıyorum olmuyor kucağıma alıyorum olmuyor gerçekten dayanacak gücüm kalmadı
senuray huzurumnisa ağlaması filan var mı bir sıkıntısı fln var mı ya da aç olabilir ya da gündüz çok mu uyuyor dicem ama henüz çok küçükmüş 2 aylık hmmm bilemedim ki
pixierochele huzurumnisa benımkide öyleydi bütün şeylerine bakın karnı doyuyormu gazı vrmı vs bide sürekli aynı sekilde uyutmaya bakın düzene giriyor kokunuzla uyumak ister
gozdegll huzurumnisa canım benim onlar normal benimde öyle ama sütünü sağ biberonla vermeyi dene belkide doymuyordur ben akşamlark öyle yapıyorum birde ellerini kundakla o zaman uyuyor 3 saat 4 saat , biyeri ağrıyormu burnu tıkalı değilmi hepsine bak bezini temizle öyle dene
kizannesi06 huzurumnisa aynı dert bende var 50 günlük bebeğim ve doğdu doğalı gece uykusu problemi var gündüz hiç bişey yok uyuyo 3 saat gece olunca yok şuan saat gece 4 ve hala ayaktayız niye bilmiyorum ben anlamadım
suzannn kizannesi06 uzmanlar gündüz iki saatten oluşan en fazla üç uyku uyusun yoksa gece uyuyamaz diyorlar belki ondan olabilir mi canım bir dene istersen uyandır yani gündüz iki saati geçerse
gozdegll kizannesi06 kundakla yatırmayı denedinmi cnm çok işe yarıyor birde uyku saatini geçirme geçirirsende uykuya dalmakta zorluk çeker
suzannn huzurumnisa 3.ay atağı bence bizim kızda öyleydi şimdi bir hafta sürdü sonra düzeldi zor ama sonra düzelince herşey insan neden üzüldüm ki bak geçti diyor emin ol geçecek uykusuzluk çok zor biliyorum burdaki tüm anneler biliyor ama geçiyor
gozdegll suzannn gündüzleri bebeklerin toplam uyuması gereken süre 6 saat sonra ayakta tutup akşam uykusuna hazırlamak lazım
kizannesi06 gozdegll uyku saati yok canm daha 50 günlük yapamadık henüz kundaklama yapıyorum genede gece olunca uyumuyo gündüz uyuyo
Mrve11 gozdegll 3 aylık olacaz gündüzleri 1 saat bile uyumuyor 10 dk 10 dk toplasan akşama kadar 1 saat etmiyordur 🥺
Adinsmom huzurumnisa kolik olabilir mi kuzum benim oğlum 6.5aylık hâla uyumuyor çünkü şuan saat 04.07 gece🤦🏻♀️
gozdegll Mrve11 benim bebeğim kolik birde valla zor kuzum anne olmak sabır istiyor ama sen kundakla dediğimi yap çok işe yarıyor pış pışla sonra ortam sakin olsun