pnarrzeyn Kuzlae doğumdan sonra ilk kontrole gittim normal doğumdu bi sorun olmadı kan ilacını birde demir takviyeli ilaç verdi 2 ay sonra kontrol dedi ama gtmedim ilaçlarıda 2 ay geçince bıraktım sizler naptınız
Duygarn pnarrzeyn 3 oldu doğuralı ben daha hiç gitmedim. Uzun sürede daha gitmem herhalde. dokunmasın istiyorum artık doktor 😄
miracveannesii pnarrzeyn Benim sezeryan oldu kendi isteğimle tam 2 aylık oldu bebeğim bugün ama bende hala gitmedim 40 çıktıktan sonra gelceksin demişti ama gitmedim gitmek istemiyorum aslında ama iyilesmismi yaralar bakması gerek ve korunma yöntemlerini falan anlatacaktı sanırım biara gidicem bakalım ne zman 😂🤭
bsr9696 Busrkrkc sezeryan sonrası kontrol ne zaman yapılıyor kimse demedi ben devlette yaptım bide bebeğim kuvezde aklım yerinde değil dediyse de hatırlamıyorum
Nobodyyy111 miracveannesii ben de sezeryan oldum bebeğim 4 aylık bebeği hastaneye taşımaktan aşılarından kontrollerinden kendime fırsat olmadı o yüzden ben de 40 ı çıkınca gel demişti gitmedim bişey olmaz diye düşünüyorum bi ara giderim artık 😂