Dnyglclk Günaydın. Kızlar oğlum 1 yaşında son 2 haftadır dişlerini sıkıyo ve gıcır gıcır ses çıkarıyo diş çıkarma döneminde böyle birşey yaşayan var mı
mikkonunannesi- Dnyglclk evet benim de bebeğim dişlerini gıcırdatmaya başladı üstten çıktı alttaki de çıkınca keşfetip başladı 😊 bende öyle yapınca başka şeyle ilgilenmesini sağlıyorum ama galiba hoşuna gidiyor bilmiyorum. Benimde şuan kızım 13 aylık
Ozge_AyazEfee Dnyglclk 23 aylık olmak üzere ara ara benim oğlumda da oluyor. Ama dikkat ediyorum genellikle yeni diş çıkardıktan sonra yapıyor
Minikbezelyem87 Dnyglclk kızım 10 aylık 4 üstde 2 altda 6 dişimiz var ve kızımda acayip diş gıcırdatıyo bence dişlerini keşfediyolar o yüzden yapıyolar
Dnyglclk Ozge_AyazEfee bu siralar dis cikarcak ondan olabilir . Bende onceden gicirdatirdim dislerimi disim kirildi onunda kirilcak diye korkuyorum
Simay_Alya54 Benim kızımda başladı 1 yaşında üst iki dişi ve alt iki ön dişleri çıktı birbirine kitlama sesi gibi yapıyor bir zararı olur mu ki nasıl engelleriz bu durumu dişine çene yapısına zarar verir diye endişeleniyorum