kuzeybarlass Merhaba bugün doktor tercıhıyle neocate alerji mamasına başladık ama oğlum hiçbir şekilde içmedi daha bugün açıldı ve sadece 4 ölçek aldım üstünden almak isteyen olursa satmayı düşünüyorum elimde kaldı mama farklı bir alerji mamasını deneyeceğim ne yazık ki
Tombikdonerartikcokpahali kuzeybarlass doktor tercihi ise büyük ihtimal ile reçete ile almışsınızdır ki onlar ücretsiz oluyor siz nasıl para ile satıyorsunuz?
ygzmoms kuzeybarlass süresi oluyor. Devlet karsiliyor bizde o mamayı kullanıyoruz 1 lira dahi vermedik. Siz parayla mı satacaksiniz ?
GericekilmeKorunmaDegill kuzeybarlass yani ben suan bu mamayı almak icin bütün izmir i gezdım depolarda yok. bizde raporluyuz 1 tl bile vermıyoz sen nası ücretli satıyosn ki. normal eczane de satılsada 560 dan asagı dgl
kuzeybarlass ygzmoms bilmediğimden soruyorum eğer bebegım mamayı sevseydi nasıl olacaktı ücretsiz mi olacaktı sürekli ne zamana kadar peki neden ucretsız acaba
kuzeybarlass Ben parayla aldım 370 tl verdim deneyelim eğer iyi gelirse rapor yazarım dedi onu da sevmedi bilmiyordum ücretsiz olduğunu çok şaşırdım
ilaydacemiko Tombikdonerartikcokpahali hayır Yazmıyorlar çünkü sadece reçete ile yazmak yetmiyor. Rapor çıkartılıyor onda da 7 tane aynı anda veriyorlar. Aynı şekilde ilk mamayı ücretli aldım sonra rapor çıkarttım.
Aryamlinamom Tombikdonerartikcokpahali doktorumuz bize de deneme amaçlı verdi ücretsiz şekilde alerji şüphesi olduğu için belki doktordan doktora degsiiyorfur
kuzeybarlass kukuliiii merhaba mesajı yeni gördüm mama ücretsizmiş hakka girmemek için ücretli satın vermek istemiyorum siz neden ücretli alıyorsunuz acaba rapor çıkmadı mı size