Eminos boysmom_ kullaniyorum canim cok gazliydi oglum 15 gunluk falandi hem karnina hem ayak altlarina surerdim ben cok faydasini gordum halen usuturse surerim bebegim 9 aylik
Ozge_AyazEfee boysmom_ ne sebeple kullanacaksınız? Mesela ben oğlumun öksürüğü olduğu zamanlarda gece odanın uzak bir köşesine kaynayan suyun içne çay kaşığının ucu ile viks babyrub koyardım iyi gelirdi burnunu açardı. Ama 8 9 aylık falandı
jap boysmom_ kızım üşüttüğü zaman ayaklarının altına sürüyorum. Odaya bir kova sıcak suyun içine bir çay kaşığı atıyorum hem nem sağlıyo hem burnunu açıyo😊 göğsüne sırtına kullanmadım hiç dr arkdaşım var direk tenine sürme demişti ılık havluya sür onu sırtına koy demişti
jap boysmom_ kızım üşüttüğü zaman ayaklarının altına sürüyorum. Odaya bir kova sıcak suyun içine bir çay kaşığı atıyorum hem nem sağlıyo hem burnunu açıyo😊 göğsüne sırtına kullanmadım hiç dr arkdaşım var direk tenine sürme demişti ılık havluya sür onu sırtına koy demişti
Ardenylcnky 3 aylık bebeğim ben kullanıyorum ayak altına ve göbeğine sürüyorum sıvak tutsun diye faydasını görüyorum canm üşüttüğünde falan hemen sürüyorum ama burnunun önüne falan sürmüyorum
Nghn Vicks baby rub yerine mustelanın o tarz bi ürünü varmış kızlar o içerik olarak daha temiz diyorlar 😊 ben ikisini de kullanmadım da kullananlar ilgilenmek isterse diye yazayım dedim. 😊
prensesannesiiiii Bende kullandım kızım öksürüyordu gögsüne hafif sürüp sıcak havlu kapatıyorum cok rahatlatıyor