Dokuzkasimbebesi 11 günlük bebeğim sarılığı var sürekli sıçrıyor korkuyor bu diyorlar herkes farklı farklı bişey söylüyor ne bebeğime odaklananiliyorum ne kendime buraya yazıp konuşmak istiyorum sizinle şu 11 günde çok yoruldum yolumuz çok uzun
Vina3 Dokuzkasimbebesi canım benim sağlıkla büyüt bebeğini🌸 8 aylık kızım var o da ilk aylarda çok sıçrardı doktora sordum bu iyi birşey refleksleri gelişiyor demişti.
Saresi Dokuzkasimbebesi şu an kendini anne karnında sanıyor hala 🥰 etrafı çok boş olursa da sıçrar babynest tarzı bişeyde yatarsa daha iyi olur
Guarya Dokuzkasimbebesi mono reflexsi o çok normal kundak yapabilirsin eğer uykusundan uyanıyorsa kızım 5 aylık 4 aylıkken bitti o sıçrama yani onların doğasında var ve kulak asma sağa sola sürekli oku bebeğine özellikle emzirirken uyuturken uyanınca bismillah diyip kucağına al yatırırken de bismillah bebeğim sana emanet allahım de oku yatır felak nas ayatel kürsi ben bebeğimi bu şekilde büyüttüm ❤️
momy_1 Dokuzkasimbebesi benim bildiğim kadarıyla bu bi refkles moro refleksi diyorlar. sıçramayla uyumaması için yarım kundak yapın. korktuğunu sanmıyorum ama tabi okuyun da çocuğunuza içiniz rahat eder
Dokuzkasimbebesi Vina3 Allah razı olsun gerçekten kimse ben lohusayım moralını bozmayalım demiyorlar sürekli kötü yorumlar felan gerçekten çok bunaldım
Vina3 Dokuzkasimbebesi hiç takılma kimin ne dediğine saçmalıklarla hiç uğraşma. Annelik içgüdüsel birşey içinden ne geçiriyorsan onu yap duyma bile kimin ne dediğini.
zehraaktas Dokuzkasimbebesi kendini hala anne karnında zannediyor. Ellerini rahmin duvarına koymaya alışmış boşluğa gelince sıçrıyor 🤭 kundak yapabilirsiniz sıçrayıp uyanmasını önleyecektir
Guarya Dokuzkasimbebesi ne demek emin ol bunlar çok güzel duygular sakın kimsenin dediğine bakma millet çok bilmiş gibi konuşur ama asla yardımcı olmazlar tek başıma büyüttüm bebeğimi 5 gün sadece annem geldi o kadar
Guarya Dokuzkasimbebesi 5 aylık kızım var benimde keşke bebek kalsaydı o kadar güzel duygular ki inan bana geçiyor 40ın çıksın herşey daha da güzel olucak 5 aylık şuan o dönemlerimi hatırladım çok zor ama bebeğini kokla öp sarıl herşey geçiçek dertleşmek istediğinde yaz buraya
Dokuzkasimbebesi Guarya çok zor bi dönemden geçiyorum memleketimden çok uzağa evlendim annem 6 gün kalabildi dedesi şuan yoğum bakımda hiçbir şekilde düzenim kalmadı kalabalik bunalım geçiriyorum yoruldum :(
busradurukilic Dokuzkasimbebesi benimde bebegim 2 aylık hala sıçriyor. Bana da hep korkuyor diyorlar ama ben kulak asmiyorum çünkü bu çok normal bisey. Sarılık değeriniz kaç bilmiyorum ama sık sık uyandırın sık sık emzirin 2 saat olmasını beklemeyin sakın. Degeri yerine gelene kadar da mama verebilirsiniz bence. Stresli bir zaman dilimi ama geçiyor üzmeyin kendinizi
Ayseediz Dokuzkasimbebesi benimde 12 günlük bebeğim aynı şekilde sürekli sıçrıyor korkuyor ağlamaklı oluyor 😔 o üzüldükçe ben üzülüyorum ☹️ Kundak yapıyorum daralıyo ,ellerini çıkarmaya çalışıyor, ağlıyo 🤦🏼♀️ kundak yapamıyorum bende o yüzden 🤦🏼♀️
zehra772_ Dokuzkasimbebesi sürekli besmele ile adım at bismillah deil Bismillahirrahmanirrahim demen lazım bebeğini de kundak yap üstüne sürekli oku veya YouTube den açıp odanın bı köşesine koyabilirsin telfonu TV acarsandan olur ama kesinlikle kundak yapmanı öneriyorum benim bebem de öyledi kundak yaptım çok şükür diyorum şeytan kulağına