Nezahataydn Diş için önerileriniz var mı. Kızım 4 aylık olacak ve diş çıkarıyor çok huzursuz uykuya geçişlerdr emerken vs ve sürekli eli ağzında onu nasıl rahatlatabilirim. Siz neler yaptınız bu dönemde. Doktora falan gitmek gerekiyor mu ilaç damla gibi şeyler kullanan oldu mu?
deski Tetagil kullanabilirsiniz çok huzursuz olduğunda da calpol verebilirsiniz bizimde üst iki çıkıyor altlardan daha zor geçiyor o yüzden calgel de kullandım uykuya geçişte çok zorlanıyor ve gece çok sık uyanıyor
Nezahataydn Evet ya çok zorlanıyorum. Alttan bir tane çıktı sanırım bir tane daha çıkıyor. Her dişte mi böyle zor geçecek zor olacak. Bilmiyorum
asligdr Benim bebeğim de daha 3 ay 20 günlük ama eli hep ağzında diş erlerine dokunuyor ısırıyor diş çıkarma dönem belirtisi mi ne zaman çıkıyo ilk dişler
bananeabiya asligdr o dönem keşif dönemi benim oğlum da o aylarda sürekli elini ağzına götürüyordu salya akıtıyordu ama 7.5 aylıkken çıktı dişleri yani 8 aylık olacak patladı ama yeni uzuyor daha
nurellaensar Meme bile emmiyor benim oğlum dişleri çıkıyor diye meme reddi yaşıyorum şu an sadece mama içiyor ne yapabılırım
Eymeninannesiiiiiiiiii Tedagil+soğuk havuç,taze soğan tarzı şeyler veriyordum ben birde karanfilli zeytinyağı baya rahatlatıyordu damaklarina sürüyordum günde 2-3 defa özellikle uyumadan