Mercece12 Cildimin çöktüğünü göz altlarımın kararıp çöktüğünü fark ettim en önemlisi de sağlık gün içinde çok halsiz hissediyorum sebebini de sigaraya bağlıyorum bırakanlar varsa nasıl bıraktınız yardım eder misiniz 😐
Birgocmenkustuo Mercece12 kesin bir karar verin. Zamanını belirleyin ve sizi sigaraya teşvik eden şeylerden uzak durun. Ben bu karton bitince bi daha almıcam ve benim için sigara olayı bitecek dedim ve kullanmadim sonra. Kahve ve alkol alırken oldukça istemiştim ama onu da irade ve kararlılığımızı aşıyorsunuz.
Atahaninannesipnr Mercece12 yakın zamanda annem akciğer kanserine kanserine yakalandı annem dahil bütün kardeşlerim içiyoruz ve annemi biorezanans a gonderdik ve resmen bıraktı şimdi bizde randevu aldık gidicez bir araştırın isterseniz.
Birgocmenkustuo Mercece12 şu içtim, sakız çiğnedim. Kafamı dağıtan şeyler yaptım. Amacım bırakmaktı ve bunun için irademi kullandım. Emin olun gerçekten bırakmak. İsteyince kolaylaşıyor. Siz zamanınızı belirleyin ve o zamandan sonra bi hedef belirleyip devam edin.