ministavsan7 denge bazen şaşıyor bazen tutmuyor ama bi şekilde idare ediyoruz. Ben mesela asla misafir kabul de etmiyorum gitmiyorum da çünkü oğlum birileri gelince falan daha huzursuz oluyor annemler bile gelse o gün ben dinleneceğim yere daha cok yoruluyorum nedense. Halbuki annem geldiğinde yemek falan getirir sağolsun. Bence misafir asla kabul etmeyin bebeğiniz sizi yormayan bir bebel olana kadar. Ve o uyuduğu anda asla bi iş yapmayın ben çözümü böle buldum. O uyuduğunda iş yapmaya kalkarsam benim pilim bitiyoe bu sefer. Uyusunda azıcık kendime zaman ayırayım dinleneyim diye gözünün içine bakıyorum… 11 aylık hala bebek arabam evde deli bağlar gibi bağlıyorum çocuğu oraya😂 yoksa kalkmaya calısıyo eğilio emniyet kemeriyle bağlayıp şarkı söyleye söyleye iş yapıyorım. Bazen duruyor bazen durmuyor bi yemek yapsam kafi mantığıyla. Büyük temizlik için ayda bir kadın alıyorum, haftada bir yad 3 günde bir süpürge tutuyorum sadece. Evim kücük zaten ama buna rağmen koştura koştura yapıyorum herşeyi