gamzesameturkoz Kızlar süt sağdıktan sonra nasıl saklayabilirim yani geçenlerde sağdım ama emin olamadım, korktum döktüm sütümü. Sizler nasıl sütlerinizi sağdıktan sonra saklıyorsunuz biraz bilgi verebilir misiniz, ne yapmam nasıl yapmam gerekiyor. ?? 🙏🏻🙏🏻
Kuzularinanasi gamzesameturkoz normal dolapta 3 gun.buzlukta 3 ay ,derin dondurucuda 6ay saklanabilir.tek kullanimlik sut posetleri var.veya ben aventin sut kaplarindan almistim surekli sagcaksaniz onlar avantajli.yikayip tekrar kullaniliyor cunku.
lohusaserbeti gamzesameturkoz ben sağdığım biberonla buzdolabına koyuyorum daha doğrusu pompam lansinoh kapağını kapatıp koyuyorum. 3 gün duruyor zaten gece mesela yorgun olduğum bi saatte eşime diyorum sen kalkar mısın diye. O da içeceği biberona aktarıyor sütü kaynamış suyun içinde 1-2 dakikada ısıtıp bebeğe veriyor. Ben de günlük sağım kullandım şimdiye kadar buzluğa filan atmadım hiç
Rwerdst gamzesameturkoz anne sütü dışarıda 3 saat, buzdolabınds 3 gün, buzlukta 3 ay durur. Sanırım sorduğunuz soru bu
gamzesameturkoz Girl_baby buzluğa değilde hani böyle bi kaç saat içecek şekilde Mesela nasıl olmalı , oluyor ?
Milanbebek gamzesameturkoz cam biberona koyup buzdolabına koyuyırum ben Eğer sağdıktan 2 saat sonra içecekse oda sıcaklığında bekletiyorum sonra ısıtıp içiriyorum
Lightmoon gamzesameturkoz ebebekten babymom ın 4 lu küçük biberonlari var ben onlardan almıştım dogumdan itibaren onlarda saklıyorum gece sağdığım sütü diğer gece yatmadan önce veriyorum çünkü benim sürümle bazen doymuyor yatmadan önce
gamzesameturkoz Kuzularinanasi ya bi günlük sağıcam sadece illa süt poşetlerine koymam şart mı acaba ?
Kuzularinanasi gamzesameturkoz temiz cam kavanoz da olur 1 gunluk biseyse.onemli olan temis steril olmasi.kaynar sudan gecirin kavanozu
gamzesameturkoz lohusaserbeti benim bebeğim 7 aylık ek gıda da alıyor. Sütü mü sağıp temiz bi kaba koyup bir iki saat sonra verebilir miyim ?
gamzesameturkoz Kuzularinanasi sütü cam kavanoza sağıp odada tutup bi kaç saat sonra içirebilrim demi. Zaten bebeğim 7 aylık ek gıda da alıyor
lohusaserbeti gamzesameturkoz sütü buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsin. Ama buzdolabından çıkarınca sıcak su dolu kabın içine koyup ısıtman gerekiyor. Buzlukta da 3 ay duruyor onu da buzdolabında eritip yine aynı şekilde kabın içinde ısıtoyorsun Eğer oda sıcaklığında tutacaksan en fazla 3 saat dayanıyor