sevgi3112 Kızlar kızım 8 ay 17 günlük . Aptamil 2 numara mama veriyorum. Eşim yanlışlıkla aptamil 3 numara almış onu vermeye başladım . Mamayı verdiğim gibi bütün biberonu kusuyor . Sizce 9 aylık olmadan aptamil 3 geçtiğim için mamadan kaynaklı mı oldu ? 😓
Girl_baby sevgi3112 hayır sanmıyorum çünkü içinde ki vitamin değerleri artıyor ondan da kusma olmaz diye düşünüyorum Doyduğunu anlamıyor olabilir midesine çok geliyorsa kusar
Meriskus sevgi3112 yalnış yönlendirmiyim ama sanmıyorum 3 numara mama yedi diye olacağından üşüttü belkide Bebeklerde kusma normal bisey
Deryaderya3 sevgi3112 hayır tamamen onunla kaynaklıı hanfendı bır ınstagram fenomenı vaar yanlıslıkla bebeğine 3 numara mama içirmişti 2 numara ıcırmesı lazmken hatta kustugunu soyluyordu acile goturduler çocuğun mıgdesını yıkadılar zehirliyormuss detaylarınj bılemem neden zehırledıgını dlaan ama acile gıdın bence acillleen
Deryaderya3 Meriskus hayır hanfendı ayının üstünde gıda yerse sıkıntı oluyorr doktorlar neden 6. Ayını doldursun o aekılde 2. Numara gec dıyor o zman 6 ay 1 günlükken 2 numaraya gectım. Benn 5.5 aylıkkende 2 numara kullanabılırdım ama hersey usulunce ayına göre tüketilmeli
sevgi3112 Deryaderya3 Ayy şu an çok kararsız kaldım 😓 eşim nöbet evde değil . Marketten 2 numarayı alsam hemen