papaty Çocuğumu uyutuyorum ama hep aynı saatlerde ağlama kriziyle kalkiyor gözleri kapalı çığlık çığlığa agliyor başına gelen var mı nasıl yol izlediniz dr goturdunuzmu
msacarr papaty karnı ağrıyor olabilir gazı olabilir özellikle gaz olabilir örnek veriyorum sekizde yatıyordum iki saat tam daldığı için uyanmiyordur sancıya ama uyku ağırlığı hafifledikce gaz sancısına uyanıyor olabilir
2133ayse2133 papaty belki rüya falan görüyordur yada gün içinde ona hiç kızıyor musunz ben oğlum çok yaramazlık yaptigonda gun içinde ona çok.kizarsam ağlıyor sabaha kadar hep bı uyur bı uyanir
kartalannesi Bazen gün içinde korktuğu zaman oluyor dikkat et neyden korkuyorsa uzak tut ondan ben öyle çözüm buldum
papaty Yesimnisahasan bende öyle mi diye düşünmüyor değilim ama neypmam lazım hiç bir bilgim yok internwtte çok baktım ama yapılacak olan pek bisi bulunuyordu dr mi danissam
kartalannesi Biz öyle düşünüyoruz mesela ben parka götürdüm kaydırmaktan hoşlanmadı o gün ağladı sonra bindirmedim sıkıntı ortadan kalktı onun gibi yani