berikomoms ZmrtDila sorudan bağımsız süt tükettimi acaba çocuğunuz süt geniz eti büyümesi yapıyor diye duymuştum
Tugba6336 ZmrtDila valla aslında alınacak boyutta demişti doktorumız ama aldırmadık. Süt tüketmemek gerekiyormuş, ama benim oğlum çok seviyor sütü içiyor 5 yaş
canparelerim ZmrtDila bizde de geniz eti değilde burnunun arkasında polipler var, oğlum 2buçuk yaşında, ocakta ameliyat olcak. Ama sütün büyüttüğünü bilmiyordum, doktorumuzda demedi. Oğlum haftaiçi sadece akşamları yatarken 200ml süt içiyor, haftaiçi öğlen uykusunu kreşte yapıyor oraya süt götürmüyorum o yüzden günde 1kez içmiş oluyor ama haftasonu evde öğlen yatırırkende 200ml içiyor birde akşam yatarken içiyor yani haftasonu günde iki kere içiyor. Size de çok geçmiş olsun, şifa bulur yavrularımız bian önce inşallah🙏❤️
yokolmaz ZmrtDila 8 yaşında oglumdada o sıkıntı var ,burun spreyiyle ,çiğneme tableti verdi doktor ,ayda bir kontrole gidiyoruz ,15 gün sonra tekrar 3 aylık kontrolüne gtcez ,bı düzelme oluyo bı eskiye donuyo bklim bu kontrolde ameliyat derse ,olcak ,
canparelerim ZmrtDila aynen bende öyle düşünüyordum hatta geçen hafta muayene olduk daha, doktor polip dedi. Uykuları çok kötü oğlumun, hiç nefes alamıyor uykuda ve ağlayarak sinirlenerek uyanıyor sürekli, hatta yemesini içmesini de çok etkiledi. Şu ameliyatıda hayırlısıyla bi olup atlatsaydık rahatlar şifasını bulur inşallah. Siz ameliyat yaptırmayı düşünüyor musunuz?
ZmrtDila Bizde Yeni başladı nefes alamıyorum dedi bi baktım et gibi burun spreyi sıktım geçti kayboldu Gece öksürük yapıyor sıkıyorum duruyor KBB takip dedi
canparelerim ZmrtDila hmm anladım minik o zaman sizin ki. Bize direk ameliyat dedi çünkü doktor. Bizim ki büyük baya sanırım.