Eslemsi_04 yrntsnn 18 aylıkken beni sadece emzik niyetine kullanmaya başladığını anlayınca kestim emzirmeyi
simseklivekalpli yrntsnn 1.5 yaşını bir ay geçince kestim kızımda. Canımdan bezdirmisti her an meme emiyordu. Bant yapıştırdım ilk gün acıyo dedim 2 3 gün gostermedim. Oğlumda şehir dışındaydim kendi unuttu emmeyi 13 aylıkken.
Zamnsz Yaa oglumu 9 ay emzirdim malesef sutum tuzlaninca birakti kendisi🥲 kizim 5 aylik umarim bolca emer daha
-merak- Ben sağarak veriyorum 6 aylık olduk. Bakalım daha ne kadar veririm bilmiyorum sürekli makinayla geziyorum
Zamnsz Tugce0142 emerken sut gelince cok midesini bulandiriyordu emsin diye baya cabaladim zorlandim zorladim cok arastirdim bi kac yerde okuyunca parmagima degdirip tadina baktim baya sasirmistim sut nasil tuzlanir diye dr filan sordum stres yapar dedi oylece birakti kuzum🥲
Eslemsi_04 yrntsnn dediğim gibi bnm kız beni sadace emzik niyetine uykuya dalmak icin kullanıyodu zor olmadı acıkcası bırakmak yeme problemide oluşmadı sadece uykuya gecişte emdiği icin