Labellda ZmrtDila bize doktor sütü kesin demişti paketli gidada vermiyorum cok sukur kuculme var bizde
livanurvealpinannesi61 ZmrtDila udi hindi yağı çok iyi. Kimyasal içeren deterjan şampuan vs de etkiler
Peyker19 ZmrtDila bizde de 3 aydır süren bir öksürük var uykusu rahat değil hırıltı ve horlama var bugün bakıldı 80 büyükmüş geniz eti büyük olunca öksürük yaparmış sizde öksürük mü geniz etini büyülttü anlamadım
parlaegegunes ZmrtDila resverol kullanabilirsin multivitamin bile değil içerisinde resvetrol ve quarsetin var geniz akıntısı ve horlamaya birebir udi yağı öyle uzun süre kullanılmaz zaten doktora sormadan birşey kullanmayın
livanurvealpinannesi61 Labellda süt etkiliyor burda söyleyince öyle birşey yok süt çok faydalı diyorlar uzmanlar süt geniz eti büyümesi yapar etkiler diyor
livanurvealpinannesi61 ZmrtDila kimyasal içeren ürünler paketli gıdalar şeker gluten glukoz çilek muz kivi bunlar etkiler geniz eti varsa uzak durmak gerek udi hindi yağı burnuna sıkabilir siniz düzenli
Peyker19 ZmrtDila kaç yaşında çocugunuz geniz eti büyük olduğu için mi öksürüyor dedi dr ne zamandır öksürüğünüz var bir de nasıl öksürük kuru mu balgamlı mı
ZmrtDila Astım dediler öksürük Burundan Kaynaklanıyormuş polip gibi büyüyor küçülüyor sprey sıkınca polip gibi et