Kubrazra1110 Kızımı cocuk doktoruna götürmem gerekiyor ilçede oturuyorum hangisi iyi bilemedim şehir hastanesinde memnun oldugunuz önereceğiniz bir doktor var mı bana yardımcı olur musunuzz
alpiimom Kubrazra1110 beyhekime acile gitmiştik erkek bi doktor vardı baya ilgilenmişti ama adını hatırlamıyorum :(
kubra2608 Kubrazra1110 şehir hastanesinde Selvihan Yılmaz Özdemir doktor var kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim
Tuuba101010 Kubrazra1110 ben de selvihan yılmaz Özdemir hanimi onerecektim ama randevusu bu hafta yokmuş kismet . Ama randevu bukursaniz kesinlikle ona gidin her doktor onerisinde ismini söylüyorum çocuk doktoru olmak için doğmuş kadin 🤌
Kubrazra1110 Yasemin158 evet gittiğimde ilgilenmelerini ve hemen doğru sonuc almak da istiyorum uzakta oturunca sürekli de gidilmiyor iyi doktor bulmak önemli yani
Kubrazra1110 alpiimom Beyhekim uzak kalıyor zaten sehir hastanesine gitmem gerekiyor yinede teşekkür ederim
Kubrazra1110 kubra2608 öteki hafta randevusu var onunda bana bu hafta gerekiyor 😔 tesekkur ederim yorumunuz için 🤗
Cactuswoman01 Gerçekten iyi ve ilgili çocuk doktoru bulmak çok önemli, bende konya ilçesine yeni taşındım araştırma yapıyorum umarım iyi birine denk geliriz ama araltırmalarıma göre Selvihan hanım diyor bir çok kişi. Geçmiş olsun 🌺