Aaaaaa Merhaba Sevgili Anneler, bebeği besin ve sut allerjisi olup da kamuda çalışan annelere sorum acaba daha önce bu durumda olup refakat izni kullanan var mı aranızda?🤔
ebannezm Meltem06 benim çocuguma net bi tanı koymadılar zaten. Her gittigim doktor gözünü ayırıp bu çocuk dogdu dogalı bu kadarmı kilo aldı diyor. Korkutuyor. Sonra kendileride bişey bulamayınca haaa iyi gidiyoruz diyorlarlar. Cidden kafayı yiyecegim artık bide iş başı yapıcam. Hayır doktorlara siniz oldugumdan bi doktordada devam etmedim. Bende refatci izni hakkım varsa kullanmak istiyorum.
Meltem06 ebannezm Benim oğlumda kronik hastalık var 6 ay heyet kurulu onayıyla refakat izni verildi. Ama sürekli kontrol ve doz düzenlemesi yapılıyordu. Yani raporlu bir hastalığı varsa heyet kararıyla verilir mutlaka götürdüğünüz doktora söylemeniz lazım. Detaylı hormon testleri yaptırın kilo almıyorsa
Meltem06 ebannezm iyi bir doktora denk gelmek çok önemli ya gerçekten ben de bir sürü doktora gittim diyebilirim güvenene kadar
ebannezm Meltem06 en son gittigim doktor anoreksiya tanısı koydubgelişim geriligi için kullsnılan mamaya rapor çıkarttı